Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan tudja módosítani a felületen a csomagfelvételi címet?

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogy miként tudja módosítani az eMAG Marketplace felületen a csomagfelvételi címet. Egy futárfiók integrálásakor automatikusan az eMAG Marketplace regisztrációkor megadott székhely kerül rögzítésre csomagfelvételi címként.

Lehetősége van megváltoztatni a felületen a csomagfelvételi címet, amennyiben a székhely nem egyezik azzal a  raktárhelyiséggel, ahol a rendelés összekészítése történik. Ehhez lépjen be a Dashboardól a Felhasználói fiókom – Profil menüpontban.

Az oldalon láthatja az eMAG Marketplace fiókja összes adatát. Kattintson a Címek fülre, ahol megjelenik a Telephely címe, illetve integrált futárszolgálat használata esetén a felvételhez és a visszaküldéshez rögzített cím is.

 A csomagfelvételi cím módosításához válassza ki azt a címet, ami mellett a Cím Típusa oszlopban a Felvétel szerepel, majd kattintson a Szerkesztés gombra.

A felugró ablakban válassza ki a cím típusát (Felvétel), majd töltse ki a mezőket a csomagfelvételi cím adataival. Amennyiben minden mezőt kitöltött, kattintson a Mentés gombra, és az új csomagfelvételi cím azonnal megjelenik a fiókjában.

Abban az esetben, ha a csomag visszaküldési címet szeretné módosítani, a Cím Típusa oszlopban a Visszaküldés mellett kattintson Szerkesztés gombra, majd adja meg az új csomag visszaküldési címet.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE