Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan szerkesszünk termék vázlatot?

()

>

Ebben az útmutatóban megnézheti, hogyan szerkeszthet egy olyan termék vázlatot, amelyet értékesíteni szeretne az eMAG felületén.

A termékek feltöltésének megkönnyítése érdekében létrehoztuk a „Termék vázlatok” menüpontot, amelyben hozzáadhatja a platformra feltölteni kívánt termékek első adatkészletét. Ez az opció lehetővé teszi, hogy azonosítsa azokat a termékeket, amelyek már rendelkeznek aktív termékdokumentációval, és amelyekhez már csak az ajánlatát kell társítania.

Az .XLS importálással vagy API importálással feltöltött tervezetek szerkesztéséhez lépjen a “Termékek” menü – “Termék vázlatok” almenübe. Ezen a felületen az összes folyamatban lévő termék vázlatot láthatja. Minden egyes termék mellett, a Műveletek” oszlopban található a Szerkesztés gomb.

Kattintson a “Szerkesztés” gombra a közzétételre javasolni kívánt terméknél. A termék vázlat betöltésekor megnyílik az adatkészletet tartalmazó oldal. Ha a .XLS importon keresztül történő feltöltéskor nem töltötte ki a kategória azonosítóját, akkor a platform automatikusan kiválasztja a kategóriát.

Ha a platform által kiválasztott kategória nem megfelelő az Ön termékéhez, kattintson a “Mutasd a kategóriajavaslatokat” gombra. A termék neve alapján kategóriajavaslatot fog kapni. Ha a javaslat nem megfelelő, nyomja meg a “Kategóriaágak” gombot, és válassza ki manuálisan azt a szuprakategóriát, kategóriát és alkategóriát, amelybe a termék tartozik.

Az összes többi mező már kitöltésre került az Ön által megadott adatokkal. Az egyes mezők szerkeszthetők a “Termék neve”, a “Termék gyártója” vagy az azonosító adatok (“Termék azonosító”, “Termékkód”, “EAN”, “Forrásnyelv”) egyéb részleteinek megadásához.Miután elvégezte a módosításokat, kattintson a “Vázlat mentése” gombra, ha azt szeretné, hogy a termék továbbra is csak vázlat maradjon. Amennyiben közzé szeretné tenni, akkor kattintson az “Új termék közzététele” gombra a termékdokumentáció befejezéséhez.Az “Új termék közzététele” gombra kattintva megnyílik a termékdokumentációs oldal, ahol manuálisan feltöltheti a termék adatait. Az adatkészlet ezen az oldalon is automatikusan frissül. Ezért csak hozzá kell adnia:- Jellemzők- Képek- Termékleírás- Termékcsalád csoportosítása (csak ha alkalmazható)- Ár és készletA szükséges mezők kitöltése után kattintson a “Mentés” gombra, ezzel a dokumentáció érvényesítése elküldésre kerül.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE