Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Túlméretes termékek

()

 

 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy mit lehet tudni a túlméretes termékekről, és hogyan értékesítheti azokat az eMAG Marketplace felületén.

 

Az eMAG Marketplace platformon elérhetőek nagyméretű termékek is, amelyek több mint 40 kg-ot nyomnak, vagy 0,3 m3-nél nagyobb térfogatúak, vagy valamelyik oldaluk nagyobb, mint 120 cm, túlméretesnek tekintjük.

 

Ezért az eMAG Marketplace-en értékesített termékek méretei fontosak mind a dokumentációhoz, mind a megfelelő szállítási mód meghatározásához. Az összes termékre vonatkozó térfogati adatok kitöltése segít abban, hogy kategorizálhasd a termékeidet otthoni, csomagautomatás vagy túlméretes szállításra.

 

A túlméretes termékek szabályozása

 

Az eMAG Marketplace platformon nincs lehetőség a túlméretezett termékek beállítására. A beállított kategóriától és méretektől függően azonban a platform automatikusan mentesítheti az újonnan listázott túlméretes terméket a normál szállítás alól.

Az ilyen típusú termékek esetében fontos, hogy a legjobb szállítási feltételeket biztosítsuk, hogy a megrendelés biztonságosan eljusson a célállomásra. Ha ilyen termékek vannak a portfóliódban, akkor az Üzenetközpontban a Logisztika / Futár kategória kiválasztásával írj nekünk, és küldd el az eladói fiókodba integrált futárcégtől kapott e-mailt, amely megerősíti a túlméretes termékek kiszállításának lehetetlenségét.

 

Szállítási díj túlméretes termékekre

 

A standard termékekhez hasonlóan a szállítási díjat kategória- vagy termékszinten határozzák meg. Így a túlméretezett termékek esetében lehetőséged van egy magasabb kiszállítási díj meghatározására.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseidre mihamarabb válaszolhassunk.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE