Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Banki átutalásos fizetés

()

Ebben az útmutatóban a négy elérhető fizetési mód közül az Banki átutalással történő fizetést ismertetjük.

Az eMAG Marketplace-ről vásárolt termékeket online bankkártyával, utánvéttel, átutalással, vagy eMAG Ajándékutalvánnyal fizetheti ki a vásárló.

A banki átutalás olyan fizetési megbízás, amely által a jogosult személy, esetünkben az ügyfél, utalást indít a kedvezményezettnek, vagyis az eladónak.

A vásárló miután a kívánt terméket betette a kosárba, ki kell választania a számára megfelelő fizetési módot a megrendeléshez az eMAG felületén.

Amint az Ügyfél minden szükséges adatot megadott a megrendeléshez, valamint megjelölte a kívánt fizetési módot, és a megrendelés küldése gombra kattint, a rendelés automatikusan megjelenik az eladó fiókjában. Az Ügyfél azonnali visszajelzést kap a sikeres megrendeléséről, ezt követően e-mailben érkezik számára az eMAG Marketplace által generált proforma számla, amiben szerepel az eladó pontos neve és bankszámlaszáma, valamint egy fizetés határidő is.

A banki átutalással leadott rendelések listázásához a Rendelések menüpontban a Fizetési mód szűrőt használva válassza ki a banki átutalás lehetőséget, majd kattintson a keresés gombra.

Itt a banki átutalással leadott rendelések időbeli sorrendben jelennek meg.

A többi fizetési móddal ellentétben (Online Bankkártyás, utánvétes, voucher-es), a banki átutalással leadott rendelések feldolgozására és kiszállítása csak a rendelés értékének beérkezését követően kerüljön sor.

Ha megbizonyosodott arról, hogy a rendelés összege megérkezett számlájára, az AWB vagy fuvarlevél kitöltésekor az utánvéthez 0 Ft-ot adjon meg, vagyis utánvét nélkül adja fel a csomagot.

Abban az esetben, ha a vásárló visszaküldi a terméket, a termék értékét Önnek kell visszafizetnie részére, mivel az összeg közvetlenül Önhöz érkezett be.

 

eMAG easybox kiszállítás

Termékeit ingyenesen kiszállíthatja az eMAG easybox futárszolgálattal átutalással történő fizetés esetén is.

A csomagautomatába történő szállítást az eMAG kedvező egységáron biztosítja, amelyet a vásárlók közvetlenül az eMAG-nak fizetnek meg. Ne feledje a csomagautomatás rendelések esetében az eMAG Marketplace platformon kell létrehoznia az AWB-t, hogy a futárszolgálat megkapja a csomagfelvételi kérelmét. Amennyiben összekészítette a csomagot és AWB-vel is rendelkezik, Önnek nincsen már más teendője, mint a szállítási költség nélkül kiállított számlát feltölteni a felületre, majd a csomagot átadni az eMAG által küldött futárnak. Az eMAG Önnek ezért semmilyen díjat nem számít fel.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE