Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Easybox kiszállításra alkalmas termékek

()

Ebben a tájékoztatóban bemutatjuk, hogyan ellenőrizheti, hogy terméke alkalmas-e az easybox kiszállításra. A csomagautomatás kiszállítás azért igazán kedvező a vásárlóknak, mert rugalmasan, bármikor átvehetik a rendelésüket.

Azok a termékek, amelyek az csomagautomatás kiszállításra alkalmas termékkategóriákba tartoznak, automatikusan jogosultak az easybox kiszállításra.

Itt láthatja az új kategóriák listáját

Még abban az esetben is, ha a termék olyan termékkategóriába tartozik, amely nem jogosult a csomagautomatás kiszállításra, ha megadja a termék méreteit, és azok alapján alkalmas a csomagautomatás kiszállításra, akkor ez a kiszállítás elérhetővé válik az adott termék esetében. Ez az Ön vállalkozásának is előnyös, de nagyon fontos, hogy az easybox kategóriákban szállítható termékek mérete helyesen és hiánytalanul legyen kitöltve.

Az easybox szállításra alkalmas termékeknek az alábbi három fiókméret egyikébe kell tartozniuk:

– nagy fiók – 468 x 443 x 388 mm

– közepes fiók – 468 x 443 x 198 mm

– kis fiók – 468 x 443 x 98 mm

Annak érdekben, hogy minél több termék részesüljön a szolgáltatás előnyeiből és növelni tudja eladásait javasoljuk, hogy ellenőrizze a portfóliójában szereplő termékeket, és adja meg azok méreteit, hogy minden olyan termék, amely alkalmas a csomagautomatás kiszállításra, automatikusan bekerüljön ebbe szolgáltatásba.

A Dashboard oldalról kérjük lépjen be a Termékek-Termékkategóriák menüpontban. Az újonnan megnyitott oldalon láthatja az összes kategóriát, amelyhez hozzáférhet, valamint a közzétett termékeit.

Kattintson a “Ajánlatok kezelése” mezőre, és az engedélyezett kategóriák listája felett jobb oldalon láthatja a Csomagméretek rögzítése fájlt. Kattintson a Csomagméretek rögzítése gombra, és töltse ki a letöltött fájlt.

Miután kitöltötte a kötelező mezőket, mentse el a Csomagméretek rögzítése fájlt majd lépjen be az Excel importálása menüpontba, kattintson az XLS upload gombra és töltse fel az új termékeket tartalmazó fájlt.

További jó értékesítést kívánunk,

Az eMAG Marketplace csapata

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE