Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan generálja a Bundle promo fájlt?

()

Ebben a tájékoztatóban megmutatjuk, hogyan generálhatja a Bundle promo fájlt az eMAG Marketplace platformról, amellyel gyorsan nagy mennyiségű egyéni ajánlatot hozhat létre az XLS importálásával.

A bundle promo ajánlat egy fő termékből és legfeljebb 4 másodlagos termékből áll. Ennél a típusú ajánlatnál minden, a promócióban kínált terméken lehet kedvezmény.

Ennek a fájltípusnak a létrehozásához lépjen be a Dashboardon a Termékek menü – Termék kategóriák szakaszába.

Megnyílik egy új oldal, amelyen az összes elérhető kategória és közzétett termék látható. Kattintson a szűrőterület felett elérhető „Hirdetések, termékpromóciók és kampányok” fülre, az ajánlatok népszerűsítéséhez rendelkezésre álló fájltípusok megjelenítéséhez.

Állítsa be a termékkategóriát, amelyből kiválaszthatja azokat a termékeket, amelyekhez Bundle promóciós csomagokat szeretne létrehozni, majd kattintson a Bundle gombra. Várjon néhány másodpercet a kívánt fájl létrehozásához.

Miután létrehozta a fájlt, nyomja meg újra a Bundle gombot, és mentse el a számítógépére. A fájlban megjelenik a kiválasztott kategóriából az összesaktív termék, amely elérhető a Bundle promóciós csomagokhoz.

Miután elmentette azokat a termékeket, amelyekhez promóciós csomagokat szeretne létrehozni és kitöltötte a szükséges mezőket, mentse el a fájlt, és töltse fel a platformra az .XLS importálásával.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE