Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan lehet AWB-t generálni több csomaghoz ugyanazon a rendelésen belül?

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, mit kell tennie, ha egyetlen megrendelésből több nagyméretű vagy egyenként csomagolt terméket kell kiszállítania.

Amikor új megrendeléseket kap a platformon, azokat a lehető leghamarabb véglegesítenie kell, hogy a teljesítménymutatók megfelelőek legyenek. Egy új megrendelés feldolgozásához lépjen be a Dashboardon a Rendelések menüpontba. Itt gyorsan elérhet minden új megrendelést.

Miután feldolgozta az új rendelést és előkészítette a csomagot, generálja le az AWB-t az eMAG Marketplace platformon vagy a futár weboldaláról, amennyiben nem használ integrált futárszolgálatot. Ha az ügyfél által megrendelt termékek nem csomagolhatók egy csomagba, akkor külön-külön kell csomagolnia őket, hogy sérülésmentesen tudja kézbesíteni őket. . Kétféleképpen történhet az AWB generálása, ha több csomag van ugyanazon a megrendelésen belül:

  1. Egyetlen AWB generálása mindkét csomagra.

Lépjen be a Dashboardon a Rendelések menübe, és kattintson a kiválasztott rendelésnél a Szerkesztés gombra. Lépjen az AWB szakaszba, és kattintson az AWB létrehozása gombra. Válassza ki a futárszolgálatot, amellyel ki szeretné szállítani a termékeket. A Rendelés információi részben töltse ki a Csomagok száma mezőt az adott megrendeléshez előkészített csomagok számával.

Kattintson a Megerősít gombra, és az AWB szakaszban megjelenő AWB automatikusan létrejön.

  1. Generáljon külön AWB-t minden egyes csomaghoz.

Lépjen be a Dashboardon a Rendelések menübe, és kattintson a kiválasztott rendelésnél a Szerkesztés gombra. Lépjen az AWB szakaszba, és kattintson az AWB létrehozása gombra. Az AWB-t minden egyes csomaghoz generálhat. Válassza ki a futárt, és a Rendelés információi részben töltse ki az Utánvét összegét, amelyet az ügyfél az egyik kiválasztott csomagért fizet. Célszerű kitölteni a csomagban lévő termékek értékét, hogy ne kockáztasson a veszteséges áron való értékesítést, ha netán az ügyfél megkapja az egyik csomagot, és meggondolja magát a második csomaggal kapcsolatban.

Ha a fizetés online kártyával vagy banki átutalással történik, a visszatérítés mezőbe 0-t kell írni. Kattintson a Megerősít gombra, és az AWB részben megjelenő AWB automatikusan létrejön.

Kattintson ismét az AWB generálása gombra, válassza ki a futárt, és töltse ki az összeget, amelyet az ügyfélnek a második csomagért fizetnie kell. Kattintson a Megerősít gombra, és az AWB szakaszban megjelenő AWB a második csomagra is automatikusan létrejön.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE