Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan kell kitölteni az elutasított termékek frissítési fájlt?

()

 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan kell helyesen kitölteni a fájlt azokra a termékekre vonatkozóan, amelyeket az eMAG Marketplace-re történő feltöltéskor elutasítottak.

Ezzel a fájlal frissítheti és újra feltöltheti érvényesítésre azon nagyobb mennyiségű termékeit, amelyek a platformra való feltöltéskor különböző okok miatt elutasításra kerültek. Ez egy egyszerű módja annak, hogy ellenőrizzem és javítsa a hibákat betöltés közben. Miután létrehozta és letöltötte a termékfrissítési fájlt, nyissa meg, és gyorsan megnézheti az összes elutasított terméket.

 

A fájl alján több lapot is láthat az alábbi információkkal:

– A fájl kitöltésére és feltöltésére vonatkozó utasításokat, a platformra feltöltött képek szabványaira vonatkozó részleteket,

– a termékcsaláddal kapcsolatos információkat,

– a fájl első 5 sorában található adatmeghatározás,

– az egyes termékkategóriákra vonatkozó jellemző értékek

– és termékpéldák, amelyeket ellenőrizhet, mielőtt módosítaná a fájlt.

Ne módosítsa vagy törölje az első 5 sort. Az utolsó oszlopban a termékek elutasításának oka szerepel. Mielőtt bármilyen változtatást végezne ezen a fájlon, tudnia kell, hogy miért utasították el a terméket. Az eMAG Marketplace-re feltöltött termékek elutasításra kerülhetnek érvénytelen név, leírás, ellentmondásos jellemzők, valamint érvénytelen márka miatt. Miután azonosította a termék visszautasításához vezető problémát, lépjen abba az oszlopba, ahol a hiba található, és végezze el a szükséges módosításokat.

Kövesse tippjeinket, hogy sikeresek legyenek a termékfeltöltései!Miután elvégezte az összes szükséges módosítást, mentse el a fájlt, és töltse fel a platformra.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE