Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Árak – Szűrési lapok

()


Ebben a tájékoztatóban bemutatjuk a Saját ajánlataim – Árak menüpontot és az ehhez tartozó 9 szűrési lapot. Ezek a fülek arra szolgálnak, hogy segítsenek gyorsan megtalálni a termékeket egy bizonyos állapot szerint.

Az Árak menüpont segítségével elvégezheti az árfrissítéseket, és láthatja az összes lehetőséget, amelyek segítségével a legjobb ajánlatot tudja nyújtani.

A kilenc szűrési lapot közvetlenül a listázási zóna felett láthatja. Ezek a lapok a következők:

  • Összes ajánlat: lehetővé teszi, hogy a platformon szereplő ajánlatai teljes listáját láthassa
  • Árcsökkentési lehetőségek: csak azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek ára magasabb, mint a platformon megtalálható legjobb ajánlat. Az ár csökkentésével közelebb kerülhet a legjobb árajánlathoz
  • Elérhető: ez a fül csak az aktív ajánlatokat mutatja. Ezen a lapon megváltoztathatja egyes termékei árát, hogy vonzóbbá tegye őket
  • Érvénytelen ár: megmutatja az összes olyan termékét, amely érvénytelen ár miatt nem aktív. Az érvénytelen árat az eredeti ár több mint 25%-os hirtelen növelése vagy csökkentése okozhatja. Ellenőrizze mindig ezt a fület, hogy termékei aktívak legyenek.
  • Auto-inactivated: Itt jelennek meg azok a termékek, amelyek automatikusan inaktiválva lettek például EAN egyezés miatt, vagy mert nincs kategória hozzáférésük.
  • Inaktív: terméke inaktív státuszba kerühet, ha az RRP nem támogatott az adott kategóriában, így a beírt RRP nem lesz elmentve.
  • Blokkolva: ezen a lapon csak azokat a termékeket láthatja, amelyeket jogi okkal, védjegy nem megfelelő dokumentációra vagy ár problémákra hivatkozva blokkoltak.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE