Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Dokumentációs szabványok az Electro-IT kategóriában

()

Ebben az oktatóanyagban bemutatjuk az Electro-IT kategóriájú termékek dokumentációs szabványait, és ajánlásokat nyújtunk a kategóriába tartozó termékek dokumentációjának kitöltésére. Nagyon fontos kitölteni az alapvető jellemzőket, ellenkező esetben a dokumentációt elutasítják.

Termék név

Az Electro-IT kategóriákba tartozó termékek neve illeszkedjen a platform szabványhoz, és tartalmazza a termékek fő jellemzőit. Célszerű olyan leíró termék nevet használni, amelyben a leírt információk megtalálhatók a dokumentáció többi részében (képek, leírás, jellemzők).

Az Electro-IT kategóriák elnevezési szabványa a következő:

Márka + Modell + Terméktípus + egyéb főbb jellemzők (típus, szín)

A címnek szigorúan arra a termékre kell utalnia, amelyet az ügyfél keres az oldalon. Ne említsen a címben más olyan terméket, amely hasonló a dokumentációban bemutatott termékhez.

Karakterisztika

A karakterisztika kitöltése fontos szerepet játszik a termékek optimális láthatóságának biztosításában. Nagyrészük olyan szűrőknek felelnek meg, amelyeket a felhasználók a kereséseik során is alkalmaznak. Fontos az összes mezőt kitölteni, függetlenül a vásárlók által legtöbbet használt szűröktől, mert ez segíti a termék megfelelő láthatóságát az oldalon. Tehát töltse ki a dokumentáció teljes karakterisztikáját, ne csak azokat, amelyek a termékdokumentáció látogatottságát növelik, mert így plusz információt szolgáltatnak a vásárlóknak és növelhetik vele a konverziót.

Termék képek

Az elsődleges kép egy vizuális elem is egyben, amely döntő szerepet játszik a vásárló figyelmének felkeltésében és a vásárlási döntés meghozatalában. A terméket igényes módon, fehér alapon kell bemutatni, minden egyéb vizuális elemtől mentesen.

Tilos további elemeket hozzáadni, például:

-más termék képeit, mint amelyek a dokumentációban szerepelnek

-logókat

-szövegeket, vízjeleket, kollázsokat

A termék többi képeihez nem szükséges fehér háttér. Hozzáadhat olyan képeket is, amelyekben a termék részletesen és környezetbarát módon kerül bemutatásra.

A kép mérete nagyon fontos, hogy a látogatók jól lássák az Ön által bemutatott termékeket. Az Electro-IT kategóriába tartozó képek ajánlott felbontása 640 × 640 képpont, maximum 2000 × 2000 képpont. A támogatott fájltípusok: JPG (.jpg), PNG (.png), GIF (.gif), és a fájlok maximális támogatott mérete 6 MB.

 

Termék leírás

A leírásban ajánlott kiemelni a termék előnyeire szolgáló tulajdonságokat, a termék használatára vonatkozó egyéb részleteket, a biztonságos tárolásra és tisztításra adott javaslatokat, valamint a termék paramétereinél megjelölt tulajdonságokat részletesebben kifejthetik. Bemutathatja a termék egyes jellemzőinek előnyeit, ha azok olyan további információkat tartalmaznak, amelyek hozzásegítik a vásárlót a döntéshez.

A leírásban csak az eladásra kínált terméket szabad feltüntetni, más kiegészítő termékeket nem. Például, ha ugyanaz a termék több méretben vagy színben kapható, a termékleírásban csak az értékesített termék jellemzőit mutassa be, más jellemzőket ne. A leírásban szereplő minden információnak meg kell egyeznie a termék nevével, jellemzőivel és képeivel.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE