Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A bundle promo template fájl kitöltése

()

Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan kell megfelelően kitölteni a bundle promo létrehozása template fájlt.

A Bundle promó fájl használatával töltheti fel promóciós ajánlatait az eMAG Marketplace felületre XLS import használatával.

A bundle promó ajánlat egy fő termékből és legfeljebb 4 másodlagos termékből áll. Ennél a típusú ajánlatnál minden, a promócióban kínált terméken lehet kedvezmény.

Miután legenerálta és letöltötte a bundle promó ajánlat létrehozása template fájlt, ki kell töltenie a szükséges mezőket a megfelelő értékekkel.
Mielőtt a template fájl kitöltését megkezdené, javasoljuk, hogy nézze át a fájl további, Útmutató és Adatok munkalapjain elérhető segédleteket, ahol a template oszlopaiban megadható értékekről talál információkat.

Miután megismerte ezeket az információkat, lépjen vissza az Ajánlat fülre, és csak azokat a termékeket hagyja a listában, melyekre bundle promóció létrehozását tervezi. Az A-tól a G-ig tartó oszlopok adatait ne váloztassa meg, mivel itt a termékek azonosítására szolgáló kódok és adatok szerepelnek, úgy mint a termékkód, a név, a kategória, a márka és az EAN kód.

A H, Fő termékkedvezmény oszlopban a promóció fő termékére vonatkozó kedvezményt mértékét kell beállítania, ennek értéke 1 és 99 között adható meg. A mező kitöltése nem kötelező.

Az I-től K-ig tartó oszlopokban az 1. csomagopcióra vonatkozó adatokat kell megadnia.

Az I, Part Number Key oszlopban a másodlagos termék PNK-ját kell megadnia.

A J, Termékazonosító oszlopban a másodlagos termék belső azonosítóját, azaz termékazonosítóját kell megadni.

A K, Másodlagos termékkedvezmény oszlopban a másodlagos termékre vonatkozó kedvezmény mértékét kell beállítania.

Egy Bundle promóciós ajánlathoz legfeljebb 4 csomagopciót tölthet fel. Ha csak 2-3 másodlagos terméket szeretne ajánlani, a többi csomagopcióra vonatkozó mezőt nem kell kitöltenie, hiszen azok megadása opcionális. Az egyes promóciós csomagtípusok esetében 1%-tól kezdődően lehet minimális kedvezményt alkalmazni, de szem előtt kell tartani, hogy a csomag végső kedvezményének legalább 5%-osnak kell lennie.

Az U, A promóció kezdő dátuma és a V, A promóció kezdési ideje oszlopban a promóció kezdetének  dátumát és pontos időpontját adhatja meg. Ha azt szeretné, hogy a promóció minél előbb kezdődjön, akkor javasoljuk, hogy a mai napot adja meg kezdő dátumnak, és a kampány kezdetét 70-75 perccel későbbre állítsa be, mint amikor a template fájlt feltöltené. Ha pedig azt szeretné, hogy a promóció egy későbbi, előre meghatározott időpontban kezdődjön, akkor töltse ki a mezőket a promóció kezdetének tervezett dátumával és időpontjával.

A W, A Promóció befejezési dátuma és az X, Promóció vége oszlopban a promóció befejezésének dátumát és pontos idejét adhatja meg. Töltse ki a mezőket azzal a dátummal és pontos időponttal, amikortól nem szeretné, hogy a csomagajánlat aktív legyen az oldalon. Felhívjuk figyelmét arra, hogy egy adott promóció nem haladhatja meg a 30 napot.

Miután megfelelően kitöltötte a template fájlt, mentse el azt, és töltse fel az eMAG Marketplace felületre.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat talál arról is, hogyan hozhat létre promóciós csomagokat az eMAG Marketplace felületen.

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE