Hogyan segítünk Önnek az eMAG Marketplace regisztráció során?

()

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan kaphat támogatást az eMAG Marketplace csapatától az együttműködés kezdetén.

 

Az eMAG Marketplace platform lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy termékeit naponta több mint 400 000 látogató számára tegye láthatóvá.

Ahhoz, hogy eMAG Marketplace partnerré váljon, a marketplace.emag.hu weboldalon ki kell töltenie az 5 lépésből álló regisztrációs űrlapot.

A regisztrációs űrlap kitöltésé után kollégáink hitelesítik fiókját. Ők segítenek Önnek a szerződések megkötésében (Általános Szerződési Feltételek + Függelék, GDPR és jutalék azon kategóriákra vonatkozóan, amelyekhez hozzáférést kért), az eMAG.hu oldalon értékesíteni kívánt termékek körének kiválasztásában, a platform szekcióinak és funkcióinak megismerésében, valamint az első termékek listázásában a platformon.

A fiók aktiválásának első hónapjában az eMAG Marketplace Sales csapata támogatni fogja Önt.

A termékeknek a platformra való felvitele során felmerülő helyzetektől függően segítünk Önnek az első tételek feltöltésében, hogy megtanulhassa, hogyan kell helyesen kitölteni az összes termékadatot.

Az eMAG Marketplace-el való együttműködése során elengedhetetlen, hogy megrendeléseit futárcégen keresztül szállítsa ki. Igény esetén elküldjük Önnek a partner futárcégek adatait, amelyekkel felveheti a kapcsolatot. Az eMAG Marketplace-en minden eladó számára automatikusan bekapcsolásra kerül az eMAG Futárszolgálat, amellyel ingyenesen szállíthatja rendeléseit az easybox csomagautomatáiba.

Az együttműködés kezdetétől fogva technikai támogatást nyújtunk Önnek a platform funkcióinak megértéséhez.

A regisztrációs lépések elvégzésekor adja meg a szállítási díjat és az ingyenes küszöbértéket, amelyek módosításában szükség esetén segítünk Önnek.

 Hozzáférést kérhet új kategóriákhoz.  Hozzáférési kérése után hamarosan megkapja a jutalékmellékletet, ha kapcsolatba lép velünk. Amennyiben nem kap kézi hozzáférést, a platform automatikusan generálja a jutalékmellékletet kategóriánkként este 8 óra után.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE