Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Készletek – Szűrő terület

()

Ebben a tájékoztatóban a Saját ajánlataim – Készletek menüpontban a szűrő területet ismertetjük. Ezzel a résszel gyorsan frissítheti az eMAG Marketplace-en elérhető termékeinek készletét.

Lépjen be a Saját ajánlataim – Készletek menüpontba. A megnyíló oldalon megjelenik az összes ajánlata, az elmúlt 30 nap aktivitásáról szóló információkkal, valamint láthatja a készletek kezeléséről szóló javaslatokat is.

A termékek listája felett található a szűrőterület. Az itt elérhető szűrőkkel beállíthatja, hogy csak azok a termékek jelenjenek meg, amelyek Önt érdeklik.

Ezek a szűrők a következők:

Kategória – válassza ki a megjeleníteni kívánt termékkategóriát.

Termék gyártója – az eredmények szűrése a termékek gyártója szerint.

Termék azonosítás – gyorsan megjeleníti azt a terméket, amelynek készletét módosítani szeretné az egyedi azonosító adatok valamelyikének segítségével: ID, EAN kód, PNK vagy termékkód alapján

Név – keresés a termék neve alapján

Állapot – az eredmények szűrése a termékek állapota szerint: Mind, Aktív, Inaktív, Auto-inactivated, Blokkolva, End of life

Inactivation reason – Itt az inaktiválás oka alapján kereshet termékekre.

Kampányajánlatok – ez a szűrő csak azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek az eMAG Marketplace egy vagy több jelenleg futó kampányában aktívak

Termékteljesítmény (30 nap) – csak azokat a termékeket mutatja, amelyek az elmúlt 30 nap teljesítménye alapján a következő címkét kapták: Super hot (nagyon sok látogatással rendelkező termékek), Hot, Standard, Cold, Super cold, Besorolás nélkül (ezek olyan termékek, amelyeket nem látogattak meg).

Elérhetőség – itt gyorsan ellenőrizheti a készleten lévő, a korlátozott készletű vagy a kifogyott termékeket, hogy gyorsan frissíthesse készletét, és így ne kockáztassa az eladásait.

Készlet nélküli napok – olyan termékek megjelenítése, amelyeknek vannak aktív készlet nélküli napjai a webhelyen.

Készletből hátralévő napok – Csak azokat a termékeket jeleníti meg, amelyek készlete az ebben a mezőben megadott számú napon belül elfogy.

Javaslat (7 nap vagy 30 nap) – használja a 2 szűrő egyikét, hogy megjelenítse azokat a termékeket, amelyekre a következő 7 vagy 30 napra vonatkozóan készletajánlatot kapott, így nem veszíti el eladásait készlethiány miatt.

 

Egy vagy több szűrő kiválasztása után nyomja meg a Keresés gombot. Ha vissza szeretne térni az eredeti beállításokhoz, kattintson a Visszaállítás gombra.

A találatok szűkítése érdekében használhatja az alkalmazott szűrőket is, melyek a következők lehetnek:

  • Készlet nélküli napok
  • Meghiúsult eladások
  • Rendelések értéke (14 nap)
  • Rendelések értéke (30 nap)

 

ezeknek a szűrőknek az alkalmazásakor egy szám értéket kell beírnia, és alkalmazza azt a relációs jelet, amelynek a segítségével a megfelelő keresést el tudja indítani. Ha példul arra kíváncsi, hogy mely készletek nem állnak rendelkezésre több mint 5 napja, akkor a Készlet nélküli napokon válassza a jobbra mutató relációs jelet és írja be, hogy 5.

  • Aktív ajánlatok száma: Itt négy érték közül választhat, amely lehet a mind, 1, 2 vagy több mint 3
  • Teljesítéskor: mind, nem, igen
  • Készlethiány periódusa: a naptár segítségével könnyedén kiválaszthatja azt az időszakot, amelyre rá szeretne keresni. Válassza ki az előre meghatározott értékeket, vagy jelölje ki az időintervallumot és kattintson a megerősítés gombra.
  • Készlethiány oka: adja meg, hogy a rendszer szerint milyen okkal nincs készlet az adott termékekből. Ez lehet: mind, eladva, készlet nullázás
  • Készletellátást igényel: mind, nem, igen

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE