Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A másodlagos képekre vonatkozó szabványok

()

Ebben az útmutatóban a másodlagos képekre vonatkozó eMAG dokumentációs szabványokat tekintjük át.

Az eMAG Marketplace-re feltöltött termékek képgalériájába alapkövetelményként legalább egy képet fel kell tölteni. Emellett javasoljuk, hogy legalább négy másodlagos képet is töltsön fel, hogy ezáltal tökéletesen prezentálhassa a terméket, hiszen a képek részleteinek és minőségének olyan jól kell a terméket bemutatniuk, hogy az felvegye a versenyt a fizikai üzletben való vásárlás élményével.

 

MÁSODLAGOS KÉPEK

Másodlagos képként a lehető legtöbb képet érdemes feltöltenie, hogy ezáltal megfelelően kidolgozhassa a terméket bemutató dokumentációt. A fehér háttér alkalmazását a másodlagos képek esetében is javasoljuk, de használata nem kötelező, így szükség esetén egyéb típusú háttérrel ellátott képeket is használhat.

Akár videókat is feltölthet, hogy ezáltal jobban bemutathassa a termék tulajdonságait és használatát, hogy a vásárlót így még inkább meggyőzhesse arról, hogy terméke mellett döntsön.

A másodlagos képek szerepe az, hogy az elsődleges képen bemutatott terméknek olyan részleteit mutassák be, melyeket a főképen nem lehetett megjeleníteni, vagy azon nem lehetett elég hangsúlyosan bemutatni őket. Ahogy az elsődleges kép esetében, a másodlagos képeknél sem megengedett a következő elemek megjelenítése:

  • Más terméket bemutató képek.
  • Logók vagy közelítések.
  • Vízjel, kollázs (további beillesztett képek).

KÉPJELLEMZŐK

Az eMAG Marketplace által támogatott képfájl-formátumok a következők: JPG (.jpg), PNG (.png), és egy ilyen fájl maximális mérete 6 MB lehet. A képek megfelelő mérete nagyon fontos, hiszen egy kis méretű képen a vásárló semmit sem lát a termékből.

Az eMAG Marketplace platformon csak olyan képek kerülnek érvényesítésre, amelyek mérete legalább 640 x 640 pixel, de nem nagyobb, mint 6000 x 6000 pixel.

Kivételt képeznek a ruházati cikkek, ahol a minimális elfogadott méret 640 × 960 pixel, a 2/3-os arány megtartásával.

Ha a termékhez feltöltött kép nem éri el a minimális méretet, vagy meghaladja a maximálisan elfogadott méretet, akkor a termék nem kerül érvényesítésre a platformon.

 

A termékfeltöltés menetéről további részleteket talál az eMAG Marketplace felületen, eMAG Academy menüpont alatt.

További jó munkát!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE