Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termékajánlat szerkesztése – Hogyan frissítheti termékei árát és készleteit?

()

Ebben a videóban azt mutatjuk be, hogyan frissítheti termékei árát és készleteit az eMAG Marketplace felületen.

Árfrissítésekhez a Saját ajánlataimon belül lépjen az Árak menüpontba. Itt az árakat az adott termék eladási potenciálját, teljesítményét és értékeléseit figyelembe véve tudja módosítani.

A módosítani kívánt termék gyors megtalálásához használja az oldal tetején elérhető szűrőfeltételeket.

Miután megtalálta a keresett terméket, válassza ki, majd az Ár oszlopban adja meg a termék új nettó eladási árát, ezt követően kattintson a Módosítások mentése gombra.

Abban az esetben, ha a termék nem az Ön által megadott és jóváhagyott áron jelenik meg az oldalon, először is inaktiválja a terméket, a következő lépéseket követve:

Keressen rá a termékre a Saját ajánlataimon belül, az Általános információk menüpontban, majd válassza ki, és kattintson az inaktivál gombra. Ezáltal a téves árral szereplő termék nem jelenik meg az oldalon, addig, amíg az ár nem kerül frissítésre, és nem aktiválja vissza a terméket az oldalra.

A menüponttal kapcsolatban további információkat a Saját ajánlataim – Általános információk almenü bemutatása videóban találhat.

Abban az esetben, ha a termékei téves árral szerepelnek az oldalon, vagy a javítást követően nem tudja visszaaktiválni termékeit a felületre, és technikai támogatásra van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a Marketplace felület Üzenetközpont menüpontján keresztül, a Marketplace kapcsolatfelvétel opciót választva. Ha a termékei nem megfelelő árral szerepelnek az oldalon, kérjük, az Üzenet típusánál a legördülő listából az Árhiba lehetőséget válassza ki.

A készletek egyszerű és gyors frissítéséhez a Saját ajánlataimon belül válassza ki a Készletek almenüt. Ezen a felületen az utolsó két oszlopban az egyes termékek készletét illetően javaslatokat tüntetünk fel. Ezek között talál egy becsült értéket a termékre vonatkozó vásárlói igényre vonatkozóan, valamint készlethiány esetén a készletek újratöltéséhez szükséges napok számát. Ezeket az értékeket az értékesítési előzmények figyelembe vételével kalkulálja a rendszer.

A menüponttal kapcsolatban további információkat a Saját ajánlataim – Készletek videóban találhat.

Miután azonosította a módosítani kívánt terméket, válassza ki, majd a készlet oszlopban adja meg a termékre vonatkozó új készletmennyiséget, ezt követően kattintson a Módosítások mentése gombra.

Az admin felület eMAG Academy menüpontja alatt további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE