Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan lehet meghosszabbítani egy termékpromóciós kampányt ?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan lehet egy termékpromóciós kampányt meghosszabbítani.

A Termék promóciós kampányok lehetőséget kínálnak arra, hogy a 4 féle promóció segítségével, több vásárlót vonzzon a termékei oldalaira: Bundle first promo, Bundle promo, Ajándék promóció, Promóciós csomagokkal.

Minden promóciós csomag elérhető a Promóció – Termék promóciók menüben.

Meghosszabbíthat egy termékpromóciós kampányt, ha úgy látja, hogy pozitív eredményeket ért el, és továbbra is rendelkezik akkora készlettel, amellyel ki tudja szolgálni a megrendeléseket.

A kampányidőszak meghosszabbításához kattintson a Clone gombra a Műveletek oszlopban. Ezzel a gombbal létrehozza az Ön által kiválasztott promóció másolatát, amelyhez más kezdő és befejező dátumot állíthat be. Csak az Aktív, A jövőben tervezett vagy Lezárva státuszú promóciók mellett jelenik meg.

Kattintson a Clone gombra, és egy új ablak fog megnyílni, amelyben kitöltheti a kampányidőszakot. Válassza ki a promóciós termékkampány kezdő dátumát és időpontját. Egy már befejezett kampány esetén a Most gombra kattintva a kampányt a promóciós csomag mentésének pillanatától aktiválhatja, a Kezdő dátum mező kitöltése nélkül.

Töltse ki a Befejezés dátuma mezőt, kiválasztva azt a dátumot és időpontot, amikor az új promóció véget ér.

A két mező kitöltése után kattintson a Mentés gombra. Ajánlata azonnal aktív lesz, ha a kezdő dátumot mára állította be, vagy az alapértelmezett dátummal válik aktívvá az oldalon.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE