Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Utánvétes fizetési mód

()

Minden olyan vásárló, aki eMAG Marketplace rendelést ad le a következő fizetési módok közül választhat: utánvétel, online kártyás fizetés, banki átutalás, és az eMAG által kibocsátott ajándékkártya felhasználása.

Az eMAG Marketplace felületen értékesített termékeire rögzített rendeléseket beérkezésük pillanatától megtalálja felhasználói fiókjában, a Rendelések menüpontban.A rendelések menüpontban találja a rendelések listáját, ahol az egyes rendelésekhez tartozó összes információt megtekintheti.

Az utánvételes fizetési módú rendelések beazonosításához, a Fizetési mód szűrőnél válassza az Utánvéttel lehetőséget. Kattintson a Keresés gombra, hogy az összes utánvételes fizetési módú megrendelés megjelenjen a listában. A rendelések időrendi sorrendben, a legújabbat legfelül listázva jelennek meg.

Az utánvétes fizetési módnál, amikor az eMAG felületén megrendelt termék értéke a kiszállításkor, vagyis a csomag átvételekor kerül kiegyenlítésre a futárnál.

Az utánvétes rendelések feldolgozását beérkezésüket követően azonnal kezdje meg, hogy biztosan időben teljesítésre és kiszállításra kerüljenek.

Ha a felületen generált AWB-t a rendeléshez, és integrált futárszolgálattal dolgozik, az utánvétes rendelések beszedett összege jóváírásra kerül eMAG Marketplace fiókja egyenlegén. Az adott elszámolási időszak szerint az eMAG elutalja az eladónak a rendelések értékének összegét, a vonatkozó jutalékok levonásával.

Ha az eMAG Marketplace felületen nem generált AWB-t, és nem integrált futárszolgálattal dolgozik, akkor a rendelések beszedett értékét a szállítással megbízott futárszolgálattól fogja megkapni.

Ha integrált futárszolgálattal dolgozik, és visszatérítési igény érkezik a vásárlótól, fontos, hogy a vásárló saját fiókjában rögzítsen visszaküldési kérelmet, ahol meg kell adnia bankszámlaszámát, a számlavezető bank nevét és a kedvezményezett nevét, hogy a visszatérítés majd automatikusan feldolgozásra kerülhessen. Ilyen esetben a megrendelés kézbesítésekor fizetett összeget az eMAG csak akkor téríti vissza az ügyfélnek, ha az AWB az eMAG Marketplace felületen került kiállításra.

 

eMAG easybox utánvételes kiszállítás

Termékeit ingyenesen kiszállíthatja az eMAG easybox futárszolgálattal, a vásárlók pedig utánvétellel, bankkártyával tudják a termék ellenértékét kiegyenlíteni.

A csomagautomatába történő szállítást az eMAG kedvező egységáron fogja biztosítani, amelyet a vásárlók közvetlenül az eMAG-nak fizetnek meg. Ne feledje a csomagautomatás rendelések esetében az eMAG Marketplace platfromon kell létrehoznia az AWB-t, hogy a futárszolgálat megkapja a csomagfelvételi kérelmét. Amennyiben összekészítette a csomagot és AWB-vel is rendelkezik, Önnek nincsen már más teendője, mint a szállítási költség nélkül kiállított számlát feltölteni a felületre, majd a csomagot átadni az eMAG által küldött futárnak. Az eMAG Önnek ezért semmilyen díjat nem számít fel.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE