Hogyan generáljuk a Bundle first promo fájlt?

()

Ebben a tájékoztatóban megmutatjuk, hogyan generálhatja a Bundle first promo fájlt az eMAG Marketplace platformról, amellyel gyorsan nagy mennyiségű egyéni Bundle first promo ajánlatot hozhat létre az XLS importálásával.

A Bundle first promo egyfajta promóciós csomag, amely egy fő termékből és egy melléktermékből áll. Az ilyen típusú promóciók esetében a promóciós csomagban szereplő minden egyes termékre alkalmazhat kedvezményeket.

Ennek a fájltípusnak a létrehozásához lépjen be a Termékek – Termék kategóriák menüpontba a Dashboardon.

Egy új oldal nyílik meg, amely megmutatja az összes kategóriát, amelyhez hozzáférhet, valamint a közzétett termékeket.

Kattintson a szűrőterület felett elérhető, Hirdetések, termékpromóciók és kampányok fülre, az ajánlatok promóciójához szükséges fájltípusok megjelenítéséhez.

Állítsa be a termékkategóriát, amelyből kiválasztja azokat a termékeket, amelyekhez Bundle first promóciós csomagokat szeretne létrehozni, majd kattintson a Bundle first gombra. Várjon néhány másodpercet a kívánt fájl létrehozásához.

A fájl létrehozása után nyomja meg ismét a Bundle first gombot, és mentse el a számítógépére. A fájlban megjelenik a kiválasztott kategóriából az összes aktív termék, amely elérhető a Bundle first promóciós csomagokhoz.

Miután elmentette azokat a termékeket, amelyekhez promóciós csomagokat szeretne létrehozni, és kitöltötte a szükséges mezőket, mentse el a fájlt, és töltse fel a platformra az .XLS importálásával.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE