Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Új termékkategória igénylése

()

Ebben az útmutatóban áttekintjük, hogyan tud azokhoz a kategóriákhoz hozzáférést igényelni, amelyekhez még nincs hozzáférése.

 

A kategóriaigénylés lépései

 

Először is válassza ki a Termékek menüponton belül a Termékkategóriákat.

Itt a szűrőknél előbb ki kell törölni az alapból megadott szűrőfeltételeket, vagyis ki kell venni a pipát az Engedélyezett kategóriák és az Engedélyezett termékek előtti jelölőnégyzetekből, majd ezt követően kattintson a Keresés gombra. Az így megjelenő lista az összes eMAG Marketplace felületen elérhető kategóriát tartalmazza.

A listában görgessen le, és válassza ki a keresett kategóriát. Minden olyan kategória mellett, amihez nincs még hozzáférése, megjelenik egy Hozzáférés kérése gomb.

Ide kattintva egy új oldal jelenik meg, ahol jóváhagyhatja a kategória igénylését.

Kategóriahozzáférést egy másik módon is igényelhet, a termékek manuális feltöltésekor.

A Termékek menüponton belül válassza a Termék hozzáadása almenüt. A termék feltöltése során első lépésként ki kell választania a termékkategóriát, ahová fel szeretné tölteni a terméket. Itt szintén tud hozzáférést kérni a keresett kategóriához, a kategória neve mellett megjelenő Hozzáférés kérése gombra kattintva.

A megfelelő kategória kiválasztásakor tartsa szem előtt, hogy csak abban az esetben tud hozzáférést igényelni az adott kategóriához, ha az már nem bomlik további alkategóriákra, vagyis a kategóriafa legalsó szintjén helyezkedik el.

 

Az admin felületen eMAG Academy felületen folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

 

További jó munkát kívánunk!

 

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE