Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan töltse ki a termékek gyártóját?

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan töltse ki a termékek gyártóját. A termék márkája a termék gyártójának védjegye, és eltérhet a gyártó vagy a termék nevétől.

A termék márkája eltérhet a gyártó vagy a termék nevétől. Ha Ön a feltölteni kívánt termék gyártója, akkor a Termék gyártója mezőben csak akkor töltheti ki a cég nevét, a cég rövidítése nélkül (KFT, E.v, Bt., stb.), ha a márka be van jegyezve az SZTNH-be. Ha nincs az SZTNH-nél bejegyzett védjegye, akkor a Gyártó mezőben az OEM-et töltse ki.

Új termék listázása esetén a Termék gyártója mezőt kezdettől fogva kötelező kitölteni. A termék listázásához lépjen a Termékek menübe, és válassza a Termék hozzáadása részt.

A termék márkáját a termék platformra történő betöltésekor adhatja meg. A termék feltöltéséhez lépjen be a Termék menü – Termék hozzáadása szakaszába a Dashboardról.

Kattintson az itt található gombra egy új termék hozzáadásához.

A terméknév hozzáadása után hozzá kell adnia az eMAG Marketplace platformon értékesíteni kívánt termék gyártóját. Írja be a termékének megfelelő márkanevet a gyártó számára biztosított mezőbe.

Ha rossz gyártót ad meg, akkor a termékdokumentációja érvénytelen gyártó miatt elutasításra kerül.

Ahhoz, hogy biztos legyen abban, hogy a megfelelő márkát adta meg, ellenőrizze a következőket:

  • a márkanév helyesen van-e írva
  • a kitöltött márkanév érvényes, és a felsorolt terméket képviseli
  • ha a márkanév a cég neve, akkor törölje a cég jogi rövidítését
  • győződjön meg arról, hogy a gyártó márkanevét töltötte ki, és nem azt a vállalati márkanevet, amelyre a terméket használják.
  • Töltse ki a teljes márkanevet, ha az hasonlít egy másik ismert márkanévre.

Ha a terméket helytelen vagy érvénytelen gyártó miatt utasították el, akkor módosítsa a dokumentációt, és cserélje ki a márkát a helyes névre.

Lépjen be a Termékek menü – Termékeim menüpontba az Dashboardról. A szűrőterület vagy az Elutasított dokumentáció lapfül segítségével csak azokat a termékeket tudja kiszűrni, amelyek dokumentációját kollégáink nem hagyták jóvá. Válassza ki azt a terméket, amelynek a márkáját meg kell változtatnia, és kattintson a Műveletek oszlopban található sárga termék Szerkesztés gombra.

Az újonnan megnyíló oldalon megtalálja a termék dokumentációját. Az első részben találja a Gyártó mezőt, ahol a módosításokat kell elvégeznie. Miután kijavította a termék gyártóját és beírta a helyes nevet, kattintson a Mentés gombra, és a terméket kollégáink újra fogják validálni.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE