Lehetőségeim – Hogyan kérhetek hozzáférést egy új kategóriához?

()

Ebből a tájékoztatóból megtudhatja, hogyan kérhet hozzáférést egy új kategóriához a Lehetőségeim menüponton keresztül. Itt megtekintheti a nagy értékesítési potenciállal rendelkező termékeket az Ön kategóriáiban, de más olyan kategóriákban is, amelyekhez jelenleg nincs hozzáférése.

A Saját ajánlataim menüben megjelenített termékek segíthetnek termékportfóliójának növelésében, attól függően, hogy jelenleg milyen kategóriákhoz és márkákhoz van hozzáférése.

Lépjen a Lehetőségeim – Meglévő termékek menüpontba. Itt más kategóriákból is megtekintheti a vásárlók érdeklődésére számot tartó, jelenleg nem aktív ajánlatokat tartalmazó ajánlatokat.

Ha ezek a termékek nem aktívak az Ön ajánlataiban, Ön aktív ajánlatot hozhat létre az oldalon. Kattintson a kiválasztott termék mellett a Műveletek oszlopban az Ajánlat hozzáadása gombra, és töltse ki az árat, valamint az egyéb kötelező adatokat az ajánlat érvényesítéséhez. Ha hozzákapcsolja magát egy termék dokumentációjához, ajánlata a lehető leghamarabb aktív lesz az oldalon.

Ha egy terméket egy olyan kategóriában lévő termék dokumentációjához szeretne társítani, amelyhez nincs hozzáférése, kattintson a Műveletek oszlopban a Hozzáférés kérése gombra. Egy új ablak nyílik meg, amely megerősíti, hogy biztosan szeretne-e hozzáférést kérni ahhoz a kategóriához, amelyhez a kiválasztott termék tartozik.

Ha véletlenül kattintott, vagy meggondolta magát az ajánlat új kategóriához rendelésével kapcsolatban, kattintson a Mégse gombra.

A Hozzáférés kérése gomb csak a nagy értékesítési potenciállal rendelkező termékek mellett jelenik meg, amelyek olyan kategóriákhoz tartoznak, amelyekhez nincs hozzáférése. A termékkategóriával kapcsolatos további információkat a Termék adatok oszlopban láthat.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE