Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Szállítási teljesítményre vonatkozó javaslatok

()

 

 

Ebben a bemutatóban megmutatjuk Önnek az eMAG Marketplace platformon bevezetett új futárajánlásokat, amelyek segítenek kiválasztani a legjobb futármegoldást a raktár elhelyezkedésétől és a vásárló szállítási címétől függően.

 

Ha az eMAG Marketplace platformon integrált egy vagy több futárszolgálatot használ, akkor minden megrendelés mellett megjelenik egy futárajánlás a termékek szállítási idejének előzményei alapján az adott útvonalra vonatkozóan. Az útvonal a kiindulási és a célállomás helye alapján kerül kialakításra:

 

– A kiindulási pontot az eladó raktára jelenti, ahonnan a futár a csomagokat átveszi.

– A rendeltetési települést az a település jelenti, ahová a megrendelést kézbesítik.

 

A Rendelések menüpontban megjelennek a szállítási teljesítményre vonatkozó ajánlások, amelyek segítségével kiválaszthatja a legjobb és leggyorsabb szállítási megoldást.

 

Itt megtekintheti a szállítási ajánlásokat mind a rendeléslistában, mind a rendelés módosítási/szerkesztési területen, illetve azon a területen, ahol a rendelés AWB-jét generálja.

Minden egyes megrendelés mellett egy villám is lesz, amely a megrendelés feldolgozása során végzett műveleteitől függően változtatja a színét:

  • Sárga – ha a megrendeléshez nem állítottak ki AWB-t, vagy ha a megrendelésben szereplő AWB-t a platform által ajánlott futárral állították ki;
  • Szürke – ha a megrendelésben szereplő legalább egy AWB-t a platform által ajánlott futárszolgálattól eltérő futárral adták ki.

 

A szűrőterület segítségével gyorsan megjelenítheti a megrendeléseket az ajánlott futár szerint. Ezek az ajánlások segítenek a legjobb döntést meghozni arról, hogy milyen módon és melyik futárral végeztesse el a kiszállítást, hogy a csomagok a legrövidebb időn belül eljussanak a vásárlókhoz.

 

Ha az egeret az ajánlás területe fölé viszi, megjelennek a platformajánlás részletei. Láthatja, hogy az adott útvonalon ajánlott futár milyen gyorsan kézbesíti a csomagokat a többi futárhoz képest.

 

Kivételt képeznek az alábbi megrendelések:

– FBE (Fulfilment by eMAG) általi rendelések;

– az olyan útvonalakhoz rendelt megrendelések, amelyeken az elmúlt 24 napban nem regisztráltak kiszállítást.

 

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE