Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A kampányokban való részvétel előnyei

()

Ebben a cikkben az eMAG Marketplace felületen elérhető kampányokban való részvétel előnyeit tekintjük át.

Időnként az eMAG weboldalán vannak aktív kampányok, melyekhez ajánlatai feltöltésével csatlakozhat. Javasoljuk, hogy minél vonzóbb ajánlatokat töltsön fel, hogy így profitálhasson a megnövekedett forgalomból, látogatottságból és konverzióból.

Manuálisan, egyesével is feltöltheti termékeit a kampányokba, a Saját ajánlataimon belül elérhető bármely almenüből. Minden termék mellett elérhető egy kampány gomb. Ide kattintva bármely az eMAG Marketplace felületen elérhető kampányba feltöltheti termékét manuálisan.

Nagyobb termékmennyiséget tömegesen a Promóció – Kampányok menüpont alatt tölthet fel. Itt letöltheti az összes termékajánlatát tartalmazó kampány template fájlt, és feltöltheti őket az .xls template használatával.

 

Az oldalon aktív kampányaiban való részvétel főbb előnyei

 

Magasabb forgalom

Ha kedvezményes áron kínálja termékeit, akkor az több eladást eredményez a kampány ideje alatt.

Javasoljuk, hogy minél vonzóbb ajánlatokkal vegyen részt kampányainkban.

A kampányok ideje alatt az oldal látogatóinak száma is megnövekedik, az értékesítési eredmények is magasabbak, amiből így Ön is profitálhat. Kínáljon népszerű, keresett termékeket, vonzó és versenyképes áron, a kampány típusát figyelembe véve. A termékek helyes dokumentációjára is figyeljen, hiszen ez is hatással van a vásárlási döntésre.

 

A látogatások növekedése a termékoldalán

A kampányban résztvevő termékek látogatottsága magasabb, mint egy átlagos napon. A Saját ajánlataim menüpontban nemcsak a kampányba szánt termékeire mutatkozó vásárlói érdeklődést tekintheti át, de a termékei konverzióját is. Érdemes olyan termékekkel részt vennie kampányainkban, amelyek az utóbbi időben magas látogatottsággal rendelkeztek, mert ezekre a kampány ideje alatt még nagyobb lehet a vásárlói érdeklődés.

 

Magasabb konverzió

Ha termékei konverzióját szeretné növelni, akkor erre a legjobb megoldás, ha azokat a termékeket tölti fel a kampányba, melyeket sok vásárló kedvencként jelölt meg, és amelyeknek eleve magas a látogatottsága. Ezekre a termékekre magas az érdeklődés a látogatók részéről, így nagy eséllyel növelheti forgalmát, vonzó ajánlatok kampányba való feltöltésével.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál arról, hogyan töltheti fel kampányos ajánlatait az eMAG Marketplace felületen.

 

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE