Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Ajánlat társítási lehetőségek

()

 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk hogyan tudja egy az eMAG oldalán már jelen lévő termékhez a saját ajánlatát hozzákapcsolni.

Annak érdekében, hogy egy adott termék ne jelenjen meg többször az oldalon, a platform az egy termékre vonatkozó összes ajánlatot egy termékadatlap alatt csoportosítja.

Ha olyan terméket szeretne feltölteni, ami már elérhető az oldalon, akkor az ajánlatát hozzátársíthatja, és így a saját ajánlatához is tudja használni a már feltöltött termékdokumentációt. Az Ön ajánlata annak a terméknek a képeivel, leírásával és specifikációival fog megjelenni az oldalon, amelyhez a társítást elvégezte.

Az ajánlatok társításának az a szerepe, hogy csökkentse az eMAG Marketplace platformon meglévő duplikált termékek számát. A platform azonos termékének dokumentációjával való társítás előnyei a következők:

  • a társítással időt takarít mivel nem kell elkészítenie a termékhez szükséges leírást és képeket, azok automatikusan átvételre kerülnek a társított termék dokumentációjából.
  • nem kell várnia az érvényesítésre, az ajánlata aktív lesz az oldalon, amint hozzákapcsolta ajánlatát a termékadatlaphoz
  • a termék eladójánál nem a dokumentáció tulajdonosa jelenik meg automatikusan, hanem egy algoritmus szerint kerül kiválasztásra a Kosárba gomb tulajdonosa.

Az eMAG Marketplace platformon többféle módszerrel is gyorsan társíthatja ajánlatát az aktív termékekhez:

  1. A Termékvázlatok menüpontban

Amennyiben kitöltötte az EAN-kódot, a Termékvázlatok fájlnak az eMAG Marketplace platformra való feltöltésekor, akkor a Termékek – Termékvázlatok menüpontjában az ajánlatát hozzá tudja társítani egy már az eMAG oldalon létező termékdokumentációhoz.  Ez a társítani kívánt termék mellett található az Ajánlat hozzáadása gomb segítségével tudja elvégezni. Töltse ki az összes szükséges mezőt, és mentse el az ajánlatot, amely így a lehető leghamarabb aktívvá válik az oldalon.

  1. A Termékeim menüpontban

Az eMAG Marketplace-re feltöltött összes terméke megtalálható a Termékek-Termékeim menüpontban. Itt lehetősége van a termékdokumentáció szerkesztésére, valamint társíthatja egy már jóváhagyott termékdokumentációhoz a terméket. Az ajánlat társításához válassza ki a kívánt terméket, majd lépjen a Műveletek oszlopba, és használja a Termék beállítások gombot.

Egy új ablak fog megnyílni egy vagy több társítási lehetőséggel. Ellenőrizze, hogy a dokumentáció megfelel-e az Ön termékének, és kattintson a Dokumentáció használata gombra az ajánlat társításához.

  1. A Termék hozzáadása menüpontban

Lépjen be a Termékek – Termék hozzáadása menüpontba, és a keresés gombra kattintva az EAN-kóddal nézze meg, hogy van-e már aktív dokumentáció az Ön termékéhez. Ha az Ön EAN-kódjára kompatibilis találatok jelennek meg, gondosan ellenőrizze a társítandó termék dokumentációjának részleteit, és kattintson az Ajánlat hozzáadása gombra.

  1. A Termékkategóriák menüpontban

Az .XLS import segítségével több ajánlatot társíthat egyidejűleg Lépjen be a Termékek – Termékkategóriák menüpontba, és kattintson az Ajánlatok kezelése fülre. Innen minden olyan kategóriához, amelyhez hozzáférése van, letöltheti az Ajánlatok hozzáadása fájlt. Ez megkönnyíti az ajánlatok tömeges feltöltését az eMAG Marketplace platformra.

  1. A Lehetőségeim menüpontban

A Lehetőségeim menüpont segítségével azonosíthatja azokat a termékeket, amelyek nagy értékesítési potenciállal rendelkeznek azokból a kategóriákból, amelyekhez hozzáféréssel rendelkezik, valamint olyan kategóriákból is, amelyekhez hozzáférést kérhet. Ha talált olyan terméket, amelyhez készletei vannak, de még nem aktív a platformon, kattintson az Ajánlat hozzáadása gombra, és töltse ki a szükséges mezőket. Ajánlata így a lehető leghamarabb aktívvá válik az oldalon.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolt kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE