Hogyan tudja letölteni a Blokkolva termékfájlt?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan lehet az eMAG Marketplace platformról .XLS importálásával készletfrissítési fájlt generálni az aktív termékekhez.

A Blokkolva fájl lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a blokkolt termékeket és az ehhez vezető okot, illetve azt is, hogy elvégezze a szükséges módosításokat, hogy újra jóváhagyásra küldhesse ezeket a termékeket.

A Blokkolva termékfájl letöltéséhez lépjen be a „Termékek – Termék kategóriák” menüpontjába, ahol egy új oldal fog megnyílni, amely megmutatja az összes kategóriát, amelyhez hozzáférhet, valamint kategóriák szerint a közzétett ajánlatok számát.

A szűrőlista fölött több fül található, amelyekkel gyorsan szűrheti a letölthető fájltípusokat. Kattintson a „Készlet és ár” fülre, ahol csak „Készlet”, „Ár”, „Ajánlatok frissítése”, „EOL”, „Blokkolva” termékekre vonatkozó .XLS fájlok jelennek meg.

A Fájl típusok oszlopban több fájltípushoz is hozzáférhet, amelyek az eMAG Marketplacen lévő termékek közzétételéhez és frissítéséhez szükségesek. Válassza ki azt a kategóriát, amelyhez a frissíteni kívánt termékek tartoznak, és kattintson a „Blokkolva” gombra. Várjon néhány másodpercet, amíg a fájl betöltődik.

Kattintson ismét a „Blokkolva” gombra, és nyissa meg a számítógépére mentett .XLS fájlt. Csak azokat a termékeket tartsa meg a táblázatban, amelyeket újra szeretne küldeni dokumentációs érvényesítésre, végezze el a módosításokat és mentse el a fájlt.

A készletfrissítési fájl feltöltéséhez lépjen be az Excel importálása menübe, nyomja meg az XLS gombot, és töltse fel a kívánt fájlt.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE