Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Dokumentációs szabványok a Divat kategóriában

()

Ebben az útmutatóban megismerheti a Divat kategóriához tartozó termékek dokumentációs szabványait és megmutatjuk, hogy hogyan töltse ki helyesen az ebbe a kategóriába tartozó termékek dokumentációját.

Termék név

A Divat kategóriák termékeinek címe a platform szabványához igazodik, kiemelve a főbb jellemzőket. Célszerű olyan leíró címet választani, amely tartalmazza a dokumentáció többi részében (képek, leírás és jellemzők) bemutatott információkat.

Így a Divat kategória elnevezési szabványa a következő:

Márka + Terméktípus + modell + egyéb kulcsfontosságú jellemzők (méret, szín).

A címnek szigorúan arra a termékre kell utalnia, amelyet az adott ajánlatban kínál. A címben ne említsen egy másik terméket, amely megegyezik a dokumentáció többi részében bemutatott tulajdonsággal.

Karakterisztika

Az összes funkció kitöltése fontos szerepet játszik a termékek optimális láthatóságának biztosításában. Mint tudja, a legtöbbjük olyan jellemző, amelyet a vásárlók a keresés során használnak. A paraméterek teljes kitöltése biztosítja, hogy az Ön terméke megjelenjen a keresési listában függetlenül a vásárlók által kiválasztott kritériumok pontosságától.

Képek

A fő kép olyan vizuális elem, amelynek döntő szerepe van az érdeklődés felkeltésében és a vásárlási döntés meghozatalában. A terméket vonzó módon, elölről kell bemutatnia, fehér háttéren, minden más egyéb elem nélkül.

Tilos további elemeket beilleszteni, mint például:

  • képek más termékekkel, mint a dokumentációban bemutatottak.
  • logó, zoom
  • szövegek, vízjelek, kollázsok.

Kötelező a főképen lévő terméket szemből bemutatni, még akkor is, ha az egy modellen van. A próbababán készült képeket nem fogadjuk el.

A termékről készült első két képnek fehér hátterűnek kell lennie, a ruhadarabot elölről (fő kép) és hátulról (másodlagos kép) kell ábrázolnia. A galéria többi képénél nem szükséges fehér háttér. Olyan képeket adhat hozzá, amelyeken a terméket részletesen és környezetében mutatja be.

A képméret nagyon fontos, hogy az érdeklődők jól láthassák az Ön által bemutatott terméket. Ruházati termékek esetében a minimálisan elfogadott méret 640×960 pixel, képarány 2/3.

Leírás

A leírás területén javasoljuk, hogy emelje ki a termék előnyeivel kapcsolatos részleteket, az anyagot, amelyből készült, a tanúsítványokat (ha van ilyen), a tisztítási és tárolási javaslatokat, de a paraméterek területén megadott egyéb információkat is. Bemutathatja a termékére jellemző néhány tulajdonság előnyét, ha azok olyan plusz információt hoznak, amely számíthat a vásárlási döntésben.

A leírásban csak a kínált terméknek kell szerepelnie, más kiegészítő terméknek nem. Ha például ugyanaz a termék több méretben vagy színben is kapható, a termékleírásban csak az eladott termék jellemzőit kell bemutatni. A leírásban szereplő összes információnak meg kell egyeznie a termék nevével, jellemzőivel és képeivel.

Termékcsalád

A Divat kategóriák összes termékét kötelező hozzáadni egy termékcsaládhoz.

Családnév – a termék neve, a funkció nélkül, amely miatt a termékcsaládot létrehozták:

Például: Póló, férfi, Galléros Póló, zöld, XL

  • Ha a termékcsalád méretkritérium alapján készül, akkor a család neve: Póló, férfi, Galléros Póló, zöld.
  • Ha a színkritériumot választjuk, akkor a termékcsalád neve a következő lesz: Póló, férfi, Galléros Póló, XL.
  • Ha mindkét jellemzőt kiválasztási kritériumként használják, akkor a családnév a következő lesz: Póló, férfi, Galléros Póló.

Családazonosító – a termékcsalád belső azonosítója. Ez egy 0-nál nagyobb számmal tölthető ki, és minden termékcsalád esetében egyedi. Az azonos családba tartozó összes terméknek ugyanazzal az azonosítóval kell rendelkeznie.

Családtípus – azt a kritériumot/változatot jelöli, amely szerint a termékeket termékcsaládokba csoportosítják. Ha a termék méret szerint lett csoportosítva, akkor a termék mellett megjelennek a további rendelkezésre álló méretválasztási lehetőségek is.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE