Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

eCredit- egy új fizetési mód

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy miként megy végbe egy rendelést az új fizetési móddal, az eCredit szolgáltatással.

Milyen termékekre érvényes ez a szolgáltatást:

Az eCredit minden termékre felhasználható, kivéve az alkoholos italokat, az olyan termékeket, amelyeket nem lehet e-kereskedelmen keresztül forgalmazni, továbbá azok a termékek, amelyek esetében az áruhitelezés jogilag nem megengedett, vagy az időben megosztott használati joggal rendelkező termékek forgalmazásával kapcsolatos szolgáltatásokat.

Milyen jogosultsági feltételek vonatkoznak az eladókra:

A szolgáltatáshoz való hozzáférés abszolút feltétele az online bankkártyás fizetési mód és az Európai Unión belüli székhely. Amennyiben e két feltétel valamelyike és/vagy a jelenleg hatályos Teljesítménymutatók mellékletében meghatározott feltételek nem teljesülnek, az eMAG kizárhatja vagy eltilthatja az Eladókat a szolgáltatásból.

Hogyan fog kinézni a folyamat:

A szolgáltatás akkor válik elérhetővé, amennyiben a fentebb említett a jogosultsági feltételek teljesülnek

A vásárló a termékrendelésnél kiválaszthatja az eCredit fizetési módot, neked pedig automatikus értesítés érkezik a megrendelés részleteiről, de a hitelkérelem bank általi jóváhagyásáig nem látod azt a fiókod Rendelések menüpontjában.

Az értesítés kézhezvételétől kezdve és addig, amíg a megrendelés meg nem jelenik a fiókodban (vagy amíg meg nem kapod a második értesítést a hitelkérelem elutasításáról), elengedhetetlen, hogy a szükséges készletet lefoglald és frissítsd az eMAG Marketplace platformon, mivel az nem fog automatikusan kikerülni a rendszerből a hitel elszámolási időszak alatt. Ez a művelet segít elkerülni a készlethiányos helyzeteket a folyamat során.

Annak érdekében, hogy időben tudomást szerezz az ecredit-es fizetési móddal leadott rendelésekről, szeretnénk javasolni, hogy a levelező rendszeredben állítse a kivétel szabályt a következő levéltárgyra: Új megrendelés eCredit fizetési móddal, így egy külön mappába el tudod különíteni és mindig egyszerűen hozzáférhetsz az ilyen levelekhez.

 

A megrendelés csak akkor jelenik meg a fiókodban a Rendelések menüpont alatt, ha a vásárló hitelkérelmét a bank elfogadta, és a hitelfizetési folyamat elindult.

A hitelbírálati folyamat akár 5 napot, vagy többet is igénybe vehet.  Abban az esetben, ha a rendelés a fenti értesítés kézhezvételétől számított 1 hét elteltével sem jelenik meg a fiókodban, kérjük, tekintsd a megrendelést függőben lévőnek.

Ha a hitelkérelem elutasításra kerül, a rendelés érvénytelen lesz.

Függetlenül attól, hogy a vásárló milyen fizetési ütemezést választ, számodra a rendelés ellenértékének a kifizetése egy összegben történik az elszámolási periódusok alapján. Az eMAG gondoskodik a bankkal és a vásárlóval való kapcsolatról, hogy az összes részlet kifizetésre kerüljön; részedre a teljes összeg kifizetésre kerül.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE