Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

KPI toolbar – Tartalom minőségének javítása mutató

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk a „Tartalom minőségének javítása” mutatót, amelynek segítségével gyorsan javíthatja termékei dokumentációját.

Nagyon fontos, hogy teljes és részletes termékdokumentációval rendelkezzen, és hogy termékoldalain minden szükséges információt megadjon, hogy ezáltal meggyőzhesse az érdeklődőket arról, hogy terméke megvásárlása mellett döntsenek. Emellett a paraméterek maradéktalan kitöltésével növelheti termékei látogatottságát is, hiszen az itt megadott értékek szűrőfeltételekként is funkcionálnak az oldalon.

A „Tartalom minőségének javítása” mutató a Dashboard mellett a felület valamennyi menüpontjából elérhető, az oldal tetején megjelenő kék eszközsávban. Ha erre a mutatóra kattint, egy legördülő ablak nyílik meg, ahol a tartalom fejlesztését igénylő termékeiről talál részleteket. Itt ellenőrizheti:

    • azon termékajánlatai számát, amelyekhez 5-nél kevesebb képet töltött fel;
    • hány darab olyan termékajánlata került feltöltésre, ahol valamelyik kötelező paraméter nem került megadásra;
    • hány darab olyan termékajánlata van, ahol valamelyik ajánlott – tehát opcionálisan kitöltendő – paraméter nem került megadásra.

Ha az egyes tartalmi fejlesztést igénylő kategóriák előtti számra kattint, akkor a felület átirányítja a Saját ajánlataim menü Tartalom minősége almenüjébe, ahol további javaslatokat talál termék szinten.

A platform a további kidolgozást igénylő termékadatlapok száma mellett konkrét javaslatokat is megjelenít, hogy közvetlenül erről a felületről is gyorsan frissíthesse a termékdokumentációk tartalmát.

Az adott termékről megjelenik a termékkép, a termék neve, az egyedi azonosító kód vagyis PNK, és az, hogy mely paraméterek megadására nem került sor. Itt egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő értéket vagy kitöltheti a frissítendő mezőket. Ha több értéket szeretne megadni egy bizonyos paraméterhez, kattintson az „Adjon hozzá többet” gombra, és így további jellemzőket is beírhat.

Miután kitöltötte a mezőket, kattintson a „Módosítások mentése” gombra. E gomb felett látható, hogy becsléseink alapján milyen forgalomnövekedésre számíthat a következő 30 napban, amennyiben kitölti az ajánlott karakterisztikákat az adott terméknél. Emellett azt is ellenőrizheti, hogy abban az esetben, ha az összes javasolt termék esetén elvégzi az ajánlott módosításokat, becsléseink alapján milyen forgalomnövekedésre számíthat a következő 30 napban összesen.

Ha módosítani szeretné a terméket, kattintson a Következő gombra, és egy újabb tartalmi fejlesztést igénylő termék jelenik meg.

A lenyíló ablak legalján az összes ajánlat megtekintése linkre kattintva a Saját ajánlataim menü Tartalom minősége almenübe navigál a rendszer, ahol az összes ajánlatot egyszerre láthatja, és a termékadatlapokat innen is módosíthatja.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE