Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan töltse ki a Beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási árat (RRP)?

()

Ebben az tájékoztatóban bemutatjuk, hogyan tudja kitölteni a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási árat az eMAG Marketplace platformon feltöltött termékekhez.

A beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár (RRP) a beszállító által egy adott termékre vonatkozóan ajánlott kiskereskedelmi eladási ár. A beszállító által meghatározott ár nem befolyásolja az eMAG Marketplace-en szereplő eladási árat.

Az eMAG webhelyén a támogatható kategóriák esetében az RRP-adatokat, csak akkor lehet összegyűjteni, ha ezeket az adatokat az eMAG még nem gyűjtötte be a gyártóktól vagy a szállítóktól.

Ha az RRP-t még nem gyűjtötte össze az eMAG, és az Ön terméke a támogatható kategóriák valamelyikébe tartozik, akkor az RRP-t a Saját ajánlatok – Árak menüpontban adhatja meg.

Javasoljuk a szűrőterület használatát, így gyorsan beazonosíthatja azokat a termékeket, amelyekhez hozzáadhatja a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási árat. Az összes szűrőtípus megjelenítéséhez nyomja meg a További szűrők gombot. Válassza ki az RRP-t elmentheti opciót az RRP mezőből, majd nyomja meg a Keresés gombot.

Csak azok a termékek jelennek meg, amelyeknél engedélyezve van a módosítások elvégzése.

Lépjen arra a termékre, amelyhez hozzá kívánja adni vagy módosítani szeretné az RRP-t, és kattintson az utolsó oszlopban található, elérhető Szerkesztés jelre. Az áradatok gyors szerkesztéséhez kattintson ismét a Szerkesztés gombra.

Adja hozzá a kívánt értéket az RRP mezőben. Miután elvégezte a szükséges módosításokat, kattintson a Mentés gombra.

Nagyon fontos, hogy figyelembe vegye a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási árat, mivel az az oldalon az eladási ár felett fog megjelenni, amennyiben az eladási ár alacsonyabb, mint a beszállító által ajánlott kiskereskedelmi eladási ár. A különbség vagy a kedvezmény az eladási ár alatt fog megjelenni.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE