Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termék szerkesztése a Saját ajánlataim menüből

()

Ebben a tudásanyagban bemutatjuk, hogyan szerkesztheti termékeit egyszerűen a „Saját ajánlataim” menüből, és mit kell az egyes mezőkben megadnia ahhoz, hogy ajánlatai sikeresen validálásra kerüljenek az eMAG Marketplace felületen.

Egy bizonyos termékajánlat szerkesztéséhez válassza a „Saját ajánlataim” menün belül az Általános információ, Árak vagy Készletek almenük egyikét. Például az „Általános információ” menüpontba lépve gyorsan és egyszerűen szerkesztheti termékajánlatait. Válassza ki a szerkeszteni kívánt terméket, és kattintson a Szerkesztés ikonra a Termék oszlopban.

Ekkor új ablak nyílik meg, ahol módosíthatja a termék árát, az alkalmazott áfa mértékét, a készleteket, a termék elküldéséhez vagy utánpótlásához szükséges napok számát, az EAN kódot, a garanciát és a termék egyéb jellemzőit is.

Itt megadhatja a terméke vonatkozó Eladási árat, amit áfa nélkül kell beírnia. Emellett, ha kedvezményes áron kínálja a terméket, opcionálisan kitöltheti a Korábbi ár mezőt is, a termék korábban alkalmazott eladási árával. Ez az ár a termékre kínált legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban.

Az áfa mezőben választhatja ki a megadott eladási árhoz vonatkozó áfa értékét.

Opcionálisan megadhatja a termék árának automatikus ellenőrzéséhez szükséges minimum és maximum ár érvényesítési küszöbértéket is. Az Ár érvényesítése: Minimum küszöb értékének alacsonyabbnak kell lennie, mint a megadott eladási ár, az Ár érvényesítése: Maximum küszöb értékének pedig magasabbnak kell lennie, mint a beállított korábbi ár.

A Készlet mezőben készleteit is egyszerűen frissítheti.

A termék elküldéséhez szükséges napok számánál a kezelési időt adhatja meg, napokban kifejezve. A termék utánpótlásához szükséges napok számához pedig az egyszerűbb tervezés érdekében opcionálisan megadhatja, mennyi idő alatt tudja beszerezni az adott terméket.

Az EAN mezőt minden feltöltésre kerülő termék esetében ki kell tölteni. Ha a termék már korábban feltöltésre került, akkor itt megjelenik a megadott EAN kód. Ha esetleg a termékéhez nem rendelkezne érvényes EAN-kóddal, itt új EAN kódot is megadhat.

A termékre kínált garancia hosszát is megadhatja, hónapokban kifejezve. Ha az adott termékre nem vonatkozik garancia, akkor a Garancia mezőbe nullát írjon, de ilyen esetben üresen is hagyhatja azt.

Ezek az imént végrehajtott változtatások egy bizonyos időpontra is ütemezhetők. A Módosítás időzítése mezőben megadhatja, hogy pontosan mikortól lépjenek életbe a módosítások, például, hogy a termékre mikortól vonatkozzon az új eladási ár.

Ha minden szükséges módosítást elvégzett, kattintson a Mentés gombra.

Ha az összes mezőt megfelelően töltötte ki, a módosítások sikeresen mentésre kerülnek. Ellenkező esetben egy hibaüzenet jelenik meg arról, hogy a változtatások mentésére nem került sor. Ilyen esetben a szükséges módosítások végrehajtása után kattintson ismét a Mentés gombra.

Az eMAG Academy felületen további hasznos segédanyagokat osztunk meg. Itt részletes információkat talál a Saját ajánlataim menüpont egyéb funkcióiról, valamint az eMAG Marketplace felület használatáról is.

További jó munkát és sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE