Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan tudja tömegesen hozzákötni az ajánlatait más ajánlatokhoz?

()

 

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan tudja tömegesen hozzákötni az ajánlatait más ajánlatokhoz az eMAG Marketplace platformon.

A Lehetőségeim – Meglévő termékek menüpontban a Lehetőségek a kategóriáimban fülre kattintson, majd a felette lévő szűrőterületen a Termékteljesítmény (30 nap) -nál beállítani, hogy a Hot, Super hot termékekre szűrjön a rendszer.

A Lehetőségek a gyártóknál és a Nemrégiben értékesített termékek, aktív ajánlatok nélkül szűrőterületnél is letöltheti a fájlt, viszont itt megjelenhet olyan termék is, amelyhez nincs hozzáférése. Ebből az Academy cikkből megtudhatja, hogyan kérhet hozzáférést egy új kategóriához.

A Lehetőségek a kategóriáimban fülön a korábban említett szűrés eredményeként megjelennek a termékek. A termékek első oszlopában lévő négyzetet jelölje be a táblázatban, azon termékeknél, amelyeket hozzá szeretné kötni más ajánlatokhoz, vagy használhatja a táblázat tetején lévő jelölőnégyzetet.

A kijelölést követően kattintson a a táblázat bal felső sarkában megjelenő XLS download gombra, ezt követően pedig  a Create offer gombra.

A fájl generálásával tömegesen tudja ajánlatait más, már meglévő ajánlatokhoz kötni. A fájl kitöltéséről bővebben itt olvashat.

Miután elmentette a fájlt, az XLS upload gombbal töltheti fel.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE