Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Mi az a PNK, azaz Part Number Key?

()

Ebben a tájékoztatóban a PNK kódról és annak az eMAG Marketplace platform használatában betöltött szerepéről lesz szó.

 

A PNK-kód a platformon felsorolt minden egyes termékhez hozzárendelt egyedi kód, amely csak egyszer kerül generálásra. A PNK-kód használatával a szűrőterületek használata során gyorsan azonosíthatja a kívánt terméket.

Ez a kód a platformon lévő termékek azonosítására szolgál. Miután a feltöltött terméket kollégáink elfogadták, a PNK kódot a platform több pontján, de az eMAG weboldalán is megtalálhatja.

 

Lépjen be a Termékek – Termékeim menüpontba. Az összes terméke elérhető a megnyíló oldalon. Minden egyes termék mellett, a Termékazonosító oszlopban megtalálja a PNK kódot.

A PNK-kód a termékszerkesztési oldalon is elérhető. Miután belépett a Termékek- Termékeim menüpontba, válassza ki a szerkeszteni kívánt terméket. A Műveletek oszlopban kattintson a sárga szerkesztés gombra. A fenti lapokra kattintva, itt is megtalálja az adott termékhez tartozó PNK-t.

 

A Saját Ajánlataim menüpontban szintén gyorsan megtalálhatja a PNK kódot az összes aktív termékhez. Lépjen be e menü bármelyik részébe, és kattintson a Termék oszlopban elérhető Több gombra. Minden egyes termék esetében megjelennek az azonosító adatok, beleértve a PNK-kódot is.

Az eMAG weboldalon, a termékoldal URL-jében is megtalálható a PNK, melynek segítségével azonosíthatja azt a Marketplace platformon. Másolja ki a linkből  a PNK kódot és illessze be a Lehetőségeim – Meglévő termékek menüpontban, hogy gyorsan megtalálja a terméket.

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt további hasznos segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat talál az eMAG Marketplace felület működéséről, és az elérhető lehetőségekről is.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE