Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan tudja elküldeni a termékeit fordításra?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan tud termékére manuálisan fordítást kérni a határon túli értékesítésre.

Az eMAG Marketplace segítségével üzletét ki tudja terjeszteni határon túli értékesítésre, így Magyarországon kívül további több millió vásárlót érhet el Romániában, illetve Bulgáriában is.

A termékeinek fordítása magyar nyelvről román, illetve bolgár nyelvre teljesen ingyenes. Miután regisztrálta fiókját a határon túli értékesítés programba, a Dashboard-on láthatja az összes lépést, amit meg kell tennie ahhoz, hogy fiókja aktív legyen a román és a bolgár piacon. Amennyiben végig haladt a dokumentumok aláírásával és elfogadásával kapcsolatos lépéseken, szerződést kötött egy határon túli szállításra is alkalmas futárszolgálattal, el kell küldenie fordításra azokat a termékeket, amelyeket határon túl szeretne értékesíteni.

A Dashboard-on láthatja a fordításra elérhető termékek számát. Kattintson a Megtekintés gombra, és automatikusan átirányításra kerül a Saját Ajánlataim- Általános Információ menübe, ahol csak azok a termékek jellenek meg, amiket elküldhet fordításra. Ahhoz, hogy csak a fordításra jogosult termékek jelenjenek meg, a Cross-border ajánlatok mezőben kattintson a Fordításra jogosult szűrőre.

Amennyiben egy vagy több termék vonatkozásában szeretne fordítást kérni, az első oszlopban válassza ki a termékeket, vagy kattintson az első oszlop tetején lévő négyzetbe, amivel kijelölheti az összes listázott terméket. A termékek kiválasztásához kattintson a Fordítási kérelem gombra majd legördülő listában válassza ki a Fordítási kérelem lehetőséget.

Kollégáink ezután ellenőrzik az fordításra beküldött termékajánlatokat, és a fordításra jogosult ajánlatokból a jóváhagyásra kerültek számát a Dashboard-on tekintheti meg a Kérvényezett termékfordítások mezőben.

A termékek feltöltésével és a határon túli értékesítést támogató programunkkal kapcsolatban további információkat talál az eMAG Academy felületen.

 

Sikeres értékesítést kívánok!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE