Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A termékek összekötésének előnyei

()

Ebben a cikkben azt mutatjuk be, hogy miért érdemes ajánlatait az oldalon már létező termékekhez kapcsolnia.

Feltöltene egy terméket az eMAG Marketplace felületre, de azt már valaki árulja az oldalon?

Ebben az esetben termékét az oldalon már meglévő termékhez kell kapcsolnia, átvéve ezzel az oldalon már elérhető termék dokumentációját. Ezáltal terméke az oldalon annak a terméknek a leírásával, jellemzőivel jelenik meg az oldalon, amihez ajánlatát hozzákapcsolta.

Ha egy termék már elérhető az eMAG kínálatában, és azt egy  másik partnerünk már árulja, akkor a terméket nem töltheti fel ismét az oldalra saját termékleírással, hanem társítania kell termékét a már meglévővel.

Javasoljuk, hogy mielőtt új termékeket töltene fel az oldalra, ellenőrizze, hogy azok már előrhetők-e a feüleleten.

Ha termékét egy másik, az oldalon már aktív termékhez szeretné kapcsolni, először is meg kell győződnie arról, hogy a termék leírása és jellemzői pontosan megfelelnek az Ön által eladásra kínált termék specifikációinak.

A termékek összekötésének fő szerepe, hogy csökkentse az eMAG Marketplace felület termékduplikációit.

Termékei asszociálásához lépjen a Lehetőségeim menüpontba, hiszen itt az oldal összes elérhető termékét eléri, és a meglévő termékekhez hozzá is kapcsolhatja saját ajánlatát.

 

A már meglévő termékek dokumentációjának átvétele ugyanazon termékek esetén több előnnyel is jár:

  • Terméke magasabb látogatottságban részesül és több rendelésre számíthat, ha a termék, amihez ajánlatát hozzákapcsolta az adott kategórián belül az első oldalon találtható.
  • Időt spórolhat azzal, hogy nem kell termékeihez leírást készítenie, képeket feltöltenie, hiszen ajánlata a termék dokumentációjának minden elemét automatikusan átveszi attól a terméktől, amihez hozzákötötte ajánlatát.
  • A termékekek összekötését követően a termék dokumentációjának státusza azonnal Elfogadott dokumentáció, hiszen a már validált termékdokumentációt veszi át automatikusan az asszociált terméktől.
  • Nem törvényszerű, hogy a dokumentáció tulajdonosa jelenik meg Buy Button pozícióban, hiszen a kosárba gomb megszerzéséhez kiemelkedő ajánlattal és magas teljesítményű felhasználói fiókkal kell rendelkeznie.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat, részletes információkat és példákat talál, hogy az eMAG felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

 

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE