Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan generáljuk a termékek közzététele fájlt?

()

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan generáljon a termék közzététele fájlt az eMAG Marketplace platformról.

A termékek közzététele fájl lehetővé teszi, hogy gyorsan nagy mennyiségű terméket töltsön fel a platformra, amelyek csak abban az esetben kerülnek jóváhagyásra, valamint aktiválásra az oldalon, ha megfelelnek az eMAG Marketplace szabványainak.

A termékek közzététele fájl létrehozásához lépjen be a Termékek – Termék kategóriák menübe.

Megnyílik egy új oldal, amelyen az összes olyan termék kategória látható, amihez van hozzáférése.A Fájltípusok oszlopban elérheti az eMAG Marketplacen az ajánlatok közzétételéhez és frissítéséhez szükséges fájlokat. Válassza ki azt a kategóriát, amelybe termékeket szeretne feltölteni, és kattintson az „Új termékek közzététele sablon” generálása gombra. Várjon néhány másodpercet, amíg a fájl betöltődik. Kattintson ismét ugyanerre a gombra, amikor az zöldre vált, és nyissa meg a számítógépére mentett .XLS fájlt.

Adja hozzá a kívánt termékeket, és az első 5 sorban változtatás nélkül töltse ki az összes mezőt helyesen, majd mentse el a fájlt.

A Termék közzététele fájl feltöltéséhez lépjen az Excel importálása menübe, kattintson az .XLS feltöltés gombra, majd töltse fel a kívánt fájlt.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE