Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Általános információ

()


Ebben az anyagunkban bemutatjuk a Saját ajánlataim – Általános információ menüpontot, ahol ellenőrizheti az ajánlatában szereplő összes terméket, továbbá azoknak az eMAG Marketplace-en nyújtott teljesítményét.

Az eMAG Marketplace-re feltöltött összes terméke elérhető a Saját ajánlataim – Általános információ pontban, ahol gyorsan módosíthatja ajánlatait, például:

  • Eltávolíthat, vagy értékesítésre kínálhat termékeket
  • Érvénytelen árait érvényesítheti
  • Fordítási kérelmet igényelhet a magyar platformra történő feltöltéshez
  • Frissítheti készleteit és árait

A megjelenő terméklistában 7 oszlopban jelennek meg fontos információk, amelyek segítenek a termékek azonosításában és segítenek bemutatni a teljesítményre vonatkozó részleteket.

Az első oszlopban a négyzetek segítségével kijelölheti a módosítani kívánt termékeket.

Ha például olyan terméket választ, amelynek dokumentációjának fordítását szeretné kérni, akkor jelölje be a mellette lévő négyzetet, és válassza a Fordítási kérelem opciót.

Ha nagy mennyiségű terméknél szeretne változtatásokat végrehajtani, javasoljuk, hogy az oldal alján módosítsa az egyes oldalakon megjelenített termékek számát. Oldalanként 10 és 100 termék közötti megjelenítést választhat.

A termékek fő képe a második oszlopban látható. Így könnyebben azonosíthatja a szerkeszteni kívánt ajánlatokat.

A harmadik oszlopban a termékekkel kapcsolatos összes információ érhető el. Minden egyes terméknél láthatja a nevét, a márkát és a kategóriát, amelyhez tartozik. Ha a „több” gombra kattint, akkor a termék azonosítására vonatkozó egyéb kiegészítő információk is megjelennek, mint például az EAN-kód, a termékkód és a PNK. Szintén ebben az oszlopban van 3 további lehetőség, amelyek segítségével felveheti a terméket egy kampányba, gyorsan szerkesztheti a terméket, valamint megadhatja a méreteit.

A Státusz oszlopban a termékekhez rendelt egyes státuszok vannak felsorolva: Aktív, Inaktív, Auto-inactivated, Blokkolva, End of life. Ezek az állapotok akkor hasznosak, ha a termékeken a státuszuk alapján szeretne változtatásokat végrehajtani.

A Készlet oszlopban fontos információkat talál a termékek készletéről. Ebben az oszlopban gyorsan frissítheti a termékek készleteit. A nagyon kevés készlet mennyiséggel rendelkező termékek esetében megjelenik egy üzenet, amely jelzi a készlet elfogyásáig hátralévő napokat.

Az Értékesítés az elmúlt 30 napban oszlop mutatja az egyes termékek látogatásainak számát és a konverziós arányát. Minden termék teljesítménycímkét kap. Minél több eladással rendelkezik a termék, és minél magasabb a konverziós ráta is, annál magasabb a teljesítménycímke szintje.

Az elmúlt 30 napban a legjobb teljesítményt nyújtó termékek mellett a Super Hot címke szerepel, majd a Hot vagy a Standard, míg a nem túl jó teljesítményű termékeken a Cold vagy a Super Cold címke jelenik meg.

A teljesítmény címke alatt, a Buy button pozícióról is talál információt.

Például, ha Ön az egyetlen eladó egy termék esetében, akkor a Buy button pozíciója 1/1 lesz. Ha más ajánlatok is elérhetőek, akkor az Ön Buy button pozíciója fog megjelenni, ami lehet 1,2,3 vagy más érték, attól függően, hogy hány ajánlat áll rendelkezésre az adott termékre.

Az utolsó oszlop segítségével gyorsan módosíthatja az ajánlatok árát. Az Ár mezőben állítsa be az új árat, és mentse a változtatásokat. Az egyes termékek jutalékát az eladási ár alatt jeleníti meg a rendszer. Ez a jutalék az adott kategória után fizetendő jutalék.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE