Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Dokumentációs szabványok a Home & Deco kategóriában

()

Ebben a tudásanyagban bemutatjuk, hogy milyen termékdokumentációs szabványok vonatkoznak a Home & Deco kategóriába tartozó termékekre, és hogyan kell kitölteni az ebbe a kategóriába tartozó termékek dokumentációját.

A termékek neve

A Home & Deco kategóriájú termékek neve illeszkedik a platform szabványhoz, és kiemeli a termékek fő jellemzőit. Azt javasoljuk, hogy olyan leíró nevet használjon, ami tartalmazza azokat a részleteket a termékről, ami szerepel a dokumentáció többi részében (képeken, leírásban, paraméterekben).

Így a Home & Deco kategóriákban szereplő termékek elnevezési szabványa a következő:

Márka + Modell + Terméktípus magyar megnevezése + egyéb fontos jellemzők (méret, szín stb.)

A névnek kizárólag arra a termékre kell vonatkoznia, amelyet a vásárló lát az oldalon.

Jellemzők

Az összes jellemző kitöltése szerepet játszik a termékek oldalon való optimális megjelenítésének biztosításában. A legtöbb paraméter szűrőként funkcionál, amelyet a vevők a kereséseik során alkalmaznak. Ezért a paraméterek összessége biztosítja a termék megjelenítését, a vásárlók által kiválasztott kritériumoktól függően.

Termékképek

A fő kép egy olyan vizuális elem, amely döntő szerepet játszik az érdeklődés felkeltésében és a vásárlási döntésben. Ezért a terméket fehér, vagy más háttéren, jól láthatóan kell megjeleníteni.

Nem szabad további elemeket beszúrni, például:

–  képek olyan más termékekről, amik nem szerepelnek az ajánlatban
– logó
– feliratok, vízjelek, kollázsok

A Home & Deco kategóriába tartozó termékek esetében a fő kép nem csak fehér háttéres lehet, hanem olyan egyéb háttérrel is feltöltheti, ami a legelőnyösebben mutatja be a terméket.

A fehér háttér nem kötelező a galéria többi képéhez sem. Hozzáadhat olyan képeket is, amelyeken a termék részletesen és környezeti háttér előtt kerül bemutatásra (szobában, dekorelemekkel stb ).

A képek mérete nagyon fontos, hogy a vásárlók jól lássák a bemutatott terméket. A Home & Deco kategóriába tartozó képek ajánlott minimum mérete 640 × 640 képpont, maximum 2000 × 2000 képpont.

A támogatott fájltípusok a JPG (.jpg), PNG (.png), GIF (.gif), és az ilyen fájlok maximális támogatott mérete 6 MB.

Termékleírás

A termékleírásban ajánlott kiemelni a termék előnyeit, az anyagot, amelyből készült, a tanúsítványokat (adott esetben), a tisztítási és tárolási ajánlásokat, és a jellemzőként megadott paramétereket is kifejtheti itt. Bemutathatja a termék egyes jellemzőinek előnyeit, ha azok olyan további információval szolgálnak, amelyek segíthetik a vásárlás folyamatát.

A leírásban csak az értékesített terméket és azokat a tartozékait lehet feltűntetni, amelyek a vevőnek elküldésre kerülnek a termék megrendelése esetén. Egyéb termékváltozatokat nem lehet itt bemutatni. Például, ha ugyanaz a termék több méretben vagy színben kapható, a termékleírásban csak az értékesített termék jellemzőit mutathatja be, más jellemzőket nem. A leírásban szereplő minden információnak meg kell egyeznie a termék nevével, jellemzőivel és képeivel.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE