Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan adhat hozzá terméket egy meglévő eMAG Ads kampányhoz

()

Ebben a tájékoztatóban megmutatjuk, hogyan adhat hozzá egy terméket már meglévő Ads kampányhoz a platformon.

 

Az eMAG Marketplace platformon létrehozott kampányainak megtekintéséhez lépjen be az eMAG Ads-Kampányok menüpontba és a sor végén kattintson a beállítások, majd a View all Adset gombra.

Kattintson a kampány nevére vagy a kampány mellett jobb oldalon található további opciók gombra. Itt találja az Összes beállítási lehetőséget. Amennyiben terméket szeretne hozzáadni a kampányhoz, kattintson a Termék hozzáadása gombra.

Megnyílik egy új oldal, ahol az összes termék elérhető. A szűrőfelület segítségével keresse meg azokat a termékeket, amelyeket hozzá szeretne adni a kívánt kampányhoz.

Miután azonosította a kampányhoz hozzáadni kívánt terméket vagy termékeket, válassza ki őket, és nyomja meg a Termékek hozzáadása gombot. Néhány másodperc múlva a termékek hozzáadásra kerülnek a kampányba.

 

A kampányhoz hozzáadott termékek kattintás licitjének ellenőrzéséhez és módosításához térjen vissza az eMAG Ads – Kampányok menüpontba.

A fentiekhez hasonlóan válassza ki a kampányt, majd kattintson ismét a Beállítások gombra, és válassza a Termékek megtekintése lehetőséget.

Átirányítjuk arra az oldalra, ahol a kampányhoz hozzáadott termékek listáját találja. Ha nem állított be licitet, amikor a terméket hozzáadta a kampányhoz, akkor automatikusan a kategóriánkénti átlagos licit lesz beállítva.

Az alapértelmezett licitnél alacsonyabb vagy magasabb összeget is megadhat, ha a licit mezőbe az Ön által választott opciót írja be. Az új értékek kitöltése után nyomja meg a Módosítások mentése gombot.

A már létrehozott kampányokhoz a Vevői érdeklődés menüpontból is hozzáadhat termékeket. Itt találja meg az összes olyan termékét, amelyeknek releváns mutatói vannak az Ads kampányokban való részvételhez. Válasszon ki egy vagy több terméket, és kattintson a Hozzáadás meglévő kampányhoz gombra.

Megnyílik egy ablak, amelyben ki kell választania a kampányt, amelyben aktiválni szeretné a terméket. A keresés gomb segítségével gyorsan és könnyedén szűrheti a keresett kampányt.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt az eMAG Marketplace felületen elérhető kampányokkal és az ajánlatok feltöltésével kapcsolatban is további információkat talál.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE