Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

KPI toolbar – A legnépszerűbb hirdetési javaslatok

()

A tájékoztatóban bemutatjuk az új KPI toolbar eszközt, és a Legnépszerűbb hirdetési javaslatokat, amelynek segítségével gyorsan hozzáadhatja a magas értékesítési potenciállal rendelkező termékeket az eMAG Ads kampányokhoz.

 

Amennyiben rákattint a Dashboard-on a legnépszerűbb hirdetési javaslatokra, megjelenik a kampányba hozzáadható ajánlott termékek száma, valamint, hogy mennyivel növelheti eladásait, ha a 3 top ajánlott termékét feltölti az Ads kampányba.

Ezt az eszközt elérheti belépéskor a dashboard-ról, vagy bármelyik menüpontból. Amikor rákattint, egy legördülő felület jelenik meg.

Az ablak tetején a következő információkat találja:

  • A nagy értékesítési potenciállal rendelkező termékek száma. Ha a termékek számára kattint, átirányítjuk a Vásárlói érdeklődés oldalra, ahol gyorsan megtekintheti az összes ajánlott terméket.
  • A legutóbbi frissítés időpontja. Jobb oldalon láthatja, hogy mikor frissítették utoljára az ajánlott termékek listáját.

 

A legördülő ablak második részében a 3 legjobban ajánlott termékről kap információkat. Látja a termékek képét, nevét, az egyedi azonosító kódot és a kampányhoz ajánlott árat.

Ha a terméket szeretné a hirdetésbe beletenni, kattintson a Termék hozzáadása gombra. Ezelőtt módosíthatja az ajánlott licitet egy másik összeggel.

Az ablak jobb oldalán megjelenik az értékesítés növekedésének becsült értéke 30 nap alatt.

A Termék hozzáadása gombra kattintva automatikusan létrejön egy hirdetési kampány. Amennyiben a kampány lejár, az automatikusan újraindul.

 

A harmadik részben láthatja a teljes becsült eladási értéket, ha a hirdetési kampányban a 3 ajánlott terméket a legördülő ablakban javasoltak szerint adja hozzá. Rendelkezésére áll a 3 termék hozzáadása gomb, amelynek segítségével gyorsan hozzáadhatja a fenti 3 terméket az eMAG Ads kampányhoz a javasolt feltételek szerint.

Ha további ajánlott termékeket szeretne látni a Hirdetésekhez, kattintson a Tovább gombra, és a Legnépszerűbb hirdetési javaslatok oldal frissül a többi ajánlattal.

A lista alján találja azt az összeget, amit akkor érhet el, ha hozzáadja mindhárom terméket a kampányba.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE