skip to Main Content
()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan generálhatja le az Ads kampány létrehozásához a termékeit tartalmazó XLS fájlt az eMAG Marketplace platformon.

Az Ads kampány fájl segítségével gyorsan és egyszerűen tölthet be nagyobb mennyiségű terméket az adott Ads kampányba. Ez a módszer alkalmas arra, hogy egy aktív Ads kampányhoz gyorsan hozzárendelje a kívánt termékeket, és hogy az összes kampányban futó termékhez beállítsa a kategória színtű ajánlatot.

Az XLS sablon fájl legenerálásához a dashboard-ról lépjen a Termékek – Termékkategóriák menüpontba. Ekkor egy új oldal jelenik meg, ahol az összes olyan kategóriát áttekintheti, amihez rendelkezik hozzáféréssel. Az oldal tetején elérhető lapfülek közül válassza a Hirdetések, termékpromóciók és kampányok lehetőséget.

Keresse meg, melyik az a termékkategória, amiben azok a termékek szerepelnek, melyeket be kíván tölteni az Ads kampányába, és az adott kategória mellett kattintson a Hirdetési javaslatok gombra. Ha az összes termékét tartalmazó fájlt szeretné letölteni, akkor a kategóriák listája felett kattintson a Hirdetési javaslatok gombra. Várjon néhány másodpercet, míg a fájl elkészül, és letölthetővé válik.

Ezután kattintson ugyanide, a Hirdetési Javaslatok gombra, a fájl letöltéséhez, és mentse el a fájlt számítógépére. A fájl az összes aktív státuszú termékét tartalmazza.

A fájlban csak azok a termékek maradjanak, amelyeket be szeretne tölteni az eMAG Ads kampányba. A többi terméket a sorok törlésével vegye ki az XLS fájlból.

Ezután töltse ki a szükséges mezőket, mentse el az XLS fájlt, és töltse fel az eMAG Ads – Kampányok menüpontból.

Az eMAG Academy felületen további információkat talál az eMAG Ads promóciós programról is, ahogy az eMAG Marketplace platform működéséről.

Sikeres értékesítést!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?