Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan kerülhet előrébb terméke a kategória oldalon?

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk mire kell figyelnie ahhoz, hogy az eMAG oldalán értékesített terméke előrébb kerüljön a kategória oldalon.

Amennyiben egy terméke népszerű a vásárlók körében, akkor azt a terméket a weboldal előrébb listázhatja a saját kategóriájában.

  1. Termékmegjelenítés – Egy átfogó termékdokumentációval magasabb konverziót érhet el, amennyiben a vásárló átfogó képet tud alkotni a termékről a weboldalon található információ alapján.

  1. Termékértékelések – A vásárlók számára több lehetőség áll rendelkezésre, hogy visszajelzést adjanak az eMAG Marketplace portfóliójában szereplő terméke megrendelése esetén. Az egyik lehetőség a termék értékelése az eMAG weboldalán. A vásárlók egy termékre maximum 5 csillagos értékelést adhatnak, és az összes értékelést átlagolva érhető el a termék weboldalon.
  2. Termékértékelések száma – Nagyobb mennyiségű termékértékelés esetén a kapott átlag egy reális mutató a potenciális vásárlók számára. Kevés értékelés esetén az egy-egy kapott alacsony csillagszám súlyosabban befolyásolja az oldalon megjelenő átlag értéket, mint nagyobb mennyiségű értékelés esetén.
  3. Ár – Először is, böngésszen az eMAG weboldalán, az Ön által forgalmazott termékek kategóriáiban, és kövesse az oldalon megjelenő árak alakulását. A termék árának tükröznie kell annak minőségét; a versenyképes ár döntő fontosságú az Ön értékesítési sikere szempontjából. Az eladási árnak fedeznie kell az érintett termékek beszerzésével vagy előállításával, szállításával, valamint a csomagolással vagy tárolással kapcsolatos összes költséget is.
  4. Kampányokban való részvétel – Az eMAG kampányokban aktív összes ajánlatnál megjelenik, annak aktiválása során. Általában az eMAG weboldalon futó kampányokban minden termékkategória elfogadható. Az olyan kampányoknál, amelyekben csak bizonyos termékeket népszerűsítenek, a részleteket az általunk küldött Kampánynaptárban találja meg. Töltsön fel ajánlatokat az eMAG weboldalon futó kampányokba és győződjön meg róla, hogy megfelelnek a kampány minimális jogosultsági feltételeinek.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE