Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Kampányok menüpont általános információk

()

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan vehet részt aktív kampányokban az eMAG Marketplace platformon, hogy nagyobb számú látogatást, valamint a szokásos napoknál magasabb eladásokat generáljon.

Nyissa meg az eMAG Marketplace platformot, és jelentkezzen be eladói fiókjába. A rendszer átirányítja az irányítópult felületére. A bal oldalon gyorsan hozzáférhet a platformon elérhető összes lehetőséghez. Kattintson a Promociók menüpontra, majd válassza a kampányok lehetőséget.

Az új nyitott oldalon hozzáférhet az emag.hu oldalon futó összes aktív kampányhoz, amelyhez hozzáadhatja ajánlatait. Minden alkalommal, amikor új kampány indul, e-mail értesítést kap.

Ellenőrizze az összes aktív kampányt, és válassza ki a kívánt kampányt. Nem adhatja hozzá ugyanazt a terméket egyszerre futó 2 kampányhoz. Ha el szeretne távolítani egy terméket egy kampányból, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az Üzenetközpont menüponton keresztül.

 

A kampányok listája felett található az a szűrési terület, amellyel az aktív kampányokat szűrheti:

Kampány neve – Írja be annak a kampánynak a nevét, amelyhez csatlakozni szeretne.

Készlet az oldalon – szűrje az eredményeket olyan kampányok alapján, amelyeknél az ajánlatok feltöltésekor meg kell adni egy bizonyos készlet mennyiséget. A kampány végén a termék visszatér a platformon elérhető árhoz és készlethez.

Miután kiválasztotta az alkalmazni kívánt szűrőket, kattintson a Keresés gombra. A normál eredményekhez való visszatéréshez kattintson a Visszaállítás gombra.

Az eMAG Marketplace platformon, a kampányok listájában hozzáférhet az összes aktív kampányhoz és felveheti ajánlatait. Megtekintheti az aktív ajánlatokat, valamint az érvényesített ajánlatok minden részletét az egyes kampányokban vagy elutasított ajánlatokban. A kampánylista 10 oszlopból áll. Minden oszlopból hasznos információkat talál a következőkről:

ID – az egyes kampányok egyedi azonosító;

Kampány neve – megjeleníti a kampány nevét azon a webhelyen, ahová feltöltheti ajánlatait;

Kezdő dátum – megjeleníti azt a dátumot, amikor a kívánt kampány aktívvá válik a weboldalon;

Befejezés Dátuma – megjeleníti a kampány befejezésének dátumát, és a termékek visszatérését a kampány előtti árhoz;

Kampány vége – megjeleníti a záró dátumot előkészületek és a kampány termékeinek betöltésének határidejét

Részletek – láthatja az aktív kampányok típusát a webhelyen, valamint azt, hogy kell-e készletet hozzáadnia vagy sem.

Elfogadott ajánlatok – a validált ajánlatok számát jelenti;

Blokkolt ajánlatok egy másik kampányban – megjeleníti a letiltott ajánlatok teljes számát más kampányokban. Egy termék nem tölthető be egyszerre több aktív kampányba a webhelyen;

Elutasított ajánlatok – a különböző okokból elutasított ajánlatok teljes számát jelenti. Ha meg szeretné tekinteni a kampányban szereplő termékek elutasításának okait, kattintson a Műveletek oszlopban található Kék kampány részletei gombra.

A rendszer átirányítja a kiválasztott kampány importálási előzményeinek oldalára. Az elutasított fájl mellett van egy gomb, amely elkészíti a teljes jelentést a dokumentáció elutasításának okairól;

Műveletek – a műveletek gomb átirányítja Önt arra az Excel importálása menüpontba, ahová az XLS-en keresztül ajánlatokat tölthet fel a kampányokba.

Mielőtt ajánlatokat töltene fel kampányokba, le kell töltenie a fájlt a termékeivel. Egyszerűen kattintson rá a Kampányjavaslatok gombra, és egy pillanat alatt létrejön az összes ajánlatát tartalmazó fájl. Amennyiben csak bizonyos termékkategóriákat szeretne feltölteni az adott kampányba, használja a Tovább a termékkategóriákhoz gombot és a Hirdetések, termékpromóciók és kampányok fülön a kívánt termékkategória sorában töltse le Jelölt termékek fájlt.

Tartsa a fájlban a kampányban részt venni kívánt ajánlatokat, ne töröljön az oszlopokat a fájlból, és töltsön ki minden szükséges adatot, majd töltse fel a fájlt az XLS Feltöltés gombra kattintva.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE