Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Szuper ár

()

 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy mit lehet tudni a Szuper ár termek megjelölésről, és hogyan szerezheted meg az ajánlataidhoz.

 

A jelvény megjelenítése az eMAG weboldalán

Az vásárlók megnövekedett aggodalma a költségeik hatékonyabb kezelése iránt, az infláció és a magas számlák időszakában arra ösztönzi őket, hogy több üzlet árait hasonlítsák össze, és attól függően válasszák ki a legjobb árat. Az eMAG-on a legjobb árat a Szuper Ár címke jelöli, és a termékek, amelyek ezt a jelvényt viselik, nagyobb konverziót érnek el.

 

Szuper Ár címke

 

A Szuper Ár címkét egy automatikus árösszehasonlító algoritmus alapján ítélik oda, amely 15 percenként pásztázza az egyes termékkategóriákhoz tartozó több releváns kereskedő online ajánlatait.

 

Az eMAG platformon azok az ajánlatok, amelyek versenyképesek a pásztázott ajánlatokhoz képest, de amelyeknek a fő ajánlattal is rendelkeznek, megkapják a Szuper Ár címkét. Emellett fontos tudni, hogy ha egy ajánlat jogosult mind a Szuper Ár, mind a Top Kedvencek jelvényre, akkor ezek nem jelennek meg egyszerre, a Szuper Ár jelvénynek elsőbbsége van.

 

Hogyan szerezheted meg a Szuper Ár címkét?

 

Az eMAG platformon lévő ajánlatok megkaphatják a címkét a Price Index alapján, amely a termék árának aránya az általad beállított ár és a releváns versenytársak által monitorozott piaci árak között (Piaci Ár). Annak érdekében, hogy kiemeljük az ügyfeleink számára a legjobb árakat, frissítettük a Szuper Ár címke megszerzésére vonatkozó algoritmust.

 

 

Hogyan ellenőrizheted ezt az ajánlataidnál?

 

Lépj be Dashboard-ról a Saját ajánlataim – Árak menüpontba.

Az újonnan megnyíló oldalon kattints a Szuper Ár fülre. Itt minden ajánlatod mellett láthatod a Price index értékét, a legjobb piaci árat, illetve azt, hogy a Kosárba gombot birtokló ajánlatnak mennyi az eladási ára.

 

Szuper Ár címkét legegyszerűbben úgy szerezheted meg, ha visszalépsz az Összes ajánlat fülre, és ezután a kiválasztott ajánlat sorában kattints a Szuper Ár megszerzése gombra, az áradat beállítjuk a legmagasabb értékre, amelyért megkaphatod a Szuper Ár címkét.

 

Jogosultsági feltételek

 

🔹 A címke csak azokra a termékekre érhető el, amelyek árait az online médiában nyomon követik (piaci ár).

🔹A jelvény csak a termék fő ajánlatához érhető el.

 

Ha a Szuperár-jelvényt aktívan kívánod tartani, akkor ez folyamatos ellenőrzést igényel részedről, valamint az árak kiigazítását, hogy az árindexet a kívánt szinten tudd tartani.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat, részleteket, példákat is találsz eMAG Marketplace fiókod kezelésével kapcsolatban.

 

Sikeres értékesítést!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE