Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Fontos tudnivalók a Fulfilment by eMAG szolgáltatásról

()

Fulfilment by eMAG egy olyan integrált szolgáltatási program, ami lehetővé teszi eMAG Marketplace partnereink számára az eMAG magyarországi raktárainak használatát, tárolási szolgáltatással, termékleltározással, megrendelés felvétellel, átvétellel, csomagolással, szállítással, visszaszállítással, a vonatkozó ügyfélszolgálati teendőkkel együtt.

Így, az újonnan bevezetett szolgáltatásunk igénybevételével, a Fulfilment by eMAG programba regisztrálva ránk bízhatja a rendelésfeldolgozással és logisztikával kapcsolatos feladatokat, és az üzleti növekedéshez szükséges teendőkre koncentrálhat.

Mit is jelent ez?

Dönthet úgy, hogy termékeit raktárunkban tárolja, mi pedig gondoskodunk megrendelései feldolgozásáról, a termékek csomagolásáról és szállításáról, valamint az esetleges visszaküldések kezeléséről. Továbbra is 100%-ban az Ön kezében marad a termékek közzététele, az árazási politikájának meghatározása, az összes üzleti döntés, és az eMAG Marketplace értékesítéssel kapcsolatos valamennyi adat, de a logisztikai folyamatokkal nem kell bajlódnia, ezt a részt nyugodtan ránk bízhatja.

Milyen előnyökkel jár?

 • A raktár kezelésével kapcsolatos valamennyi felmerülő költség, például az alkalmazottak, a szoftver és a vonatkozó adók helyett csupán egyetlen díj fizetendő az FBE programban való részvételkor.
 • Ez egy olyan használat alapú díjazással rendelkező szolgáltatás, aminek nincs előfizetési díja, és nincs minimális készlethasználati követelmény sem. Annyi terméket tárolhat raktárunkban, amennyit szeretne.
 • Termékei a következőképpen kerülnek kiemelésre a felületen: „A(z) [Eladó neve] forgalmazza, az eMAG szállítja”. Az eMAG-nál szerzett korábbi tapasztalataink alapján a vásárlók „Az eMAG szállítja” lehetőséget a gyors, garantált szállítás és az egyszerűsített visszaküldési folyamat miatt választják.
 • Értékesítsen az eMAG Marketplace-en anélkül, hogy figyelnie kellene fiókja Account Health mutatóit. Mi figyelünk majd ezekre a teljesítménymutatókra, és optimális szinten tartjuk őket.
 • Ha termékei gyors kézbesítése mindig is gondot okozott Önnek, akkor az FBE programunk lehet a megoldás, hiszen termékeit legfeljebb 2 munkanapon belül kiszállítjuk.
 • A romániai FBE program belső elemzésein alapuló becsléseink szerint az FBE programban való részvétellel csökkentheti a szállításokkal kapcsolatos panaszok számát, és NPS-ét 20%-kal is növelheti.
 • És ami a legfontosabb, ha ezekkel a folyamatokkal nem kell foglalkoznia, akkor egyszerűen a stratégiai tervezésre és a kínálkozó lehetőségek mind teljesebb kiaknázására fókuszálhat, hogy eMAG Marketplace vállalkozása növekedhessen.

Hogyan működik?

 1. Ha szeretné igénybe venni az FBE szolgáltatást, írjon nekünk az Üzenetközponton keresztül vagy jelentkezzen ezen az oldalon keresztül, és jelezze, hogy érdekli a lehetőség.
 2. Az eMAG Marketplace képviselői felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek arról, termékei mennyire alkalmasak a programban való részvételre, és ismertetik a kereskedelmi feltételeket.
 3. Ha termékei megfelelőek, és elfogadja a kereskedelmi feltételeket, létrehozunk egy FBE fiókot az Ön számára, ahol el kell fogadnia az FBE Általános Szerződési Feltételeit a szolgáltatás aktiválásához.
 4. Ezt követően kiküldésre kerül egy automatikusan generált felhasználónév és jelszó a raktározási felülethez, ahova belépve kezelheti a tárolni kívánt termékekkel kapcsolatos összes teendőt, feltöltheti készleteit és kezelheti őket.
 5. Az eMAG Marketplace platformon továbbra is a szokásos módon közzé teheti az eladni kívánt termékeit, beállíthatja azok leírását, feltöltheti képeit és megadhatja jellemzőit, valamint az eladási árat, de ha új rendelése érkezik, egy ujját sem kell mozdítania, innen átvesszük!

Ki vehet részt?

Mindenki, aki szívesen kiszervezné a tárolással, előkészítéssel, csomagolással, szállítással, és a visszaküldésekkel kapcsolatos logisztikai teendőket – ez esetben az FBE a tökéletes választás!

Hogyan jelentkezhet?

Küldjön nekünk egy üzenetet az Üzenetközponton keresztül, és mi visszahívjuk Önt, egyeztetünk a Fulfilment by eMAG szolgáltatás részleteiről, vagy pedig a szolgáltatás részleteit bemutató oldalon keresztül is jelentkezhet a programba. Legyen az első eladók egyike, aki Magyarországon az FBE mellett dönt, és álljon készen vállalkozása magasabb szintre emelésére!

Javasoljuk, hogy ismerje meg a Fulfilment by eMAG fejezet további útmutatóit is, hogy minden apró részlettel tisztában legyen a szolgáltatással kapcsolatban, és hogy az új funkció használatával egyszerűen optimalizálhassa logisztikai folyamatait!

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE