Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Rendelések véglegesítési aránya – Javaslataink

()

A rendelések véglegesítési aránya az utolsó 30 nap során beérkezett összes rendelésből sikeresen véglegesítésre került rendelések százalékos arányát jelöli.

A banki átutalással fizetett megrendeléseket nem veszi figyelembe az algoritmus a rendelések véglegesítési arányának kalkulálásakor.

Javaslataink

 1. Legyen kiemelt munkatárs a csapatában az eMAG Marketplace felületén rögzített megrendelések rendszeres kezelésére.
 2. Minden az eMAG Marketplace felület kezelésével foglalkozó kollégájával részletesen ismertesse a rendelések kezelésével kapcsolatos feladatait.
 3. Legyen proaktív és bárminemű kézbesítési késedelem esetén értesítse az ügyfelet, és egyeztesse a kiszállítási időpontot.
 4. Folyamatosan legyen elérhető, és tartsa a kapcsolatot a vásárlókkal, míg kézhez nem kapják a megrendelt terméket, és ellenőrzik, hogy az megfelelő minőségű.
 5. A vásárlóktól mindig kérjen visszajelzést a rendelt termékkel kapcsolatban és törekedjen a jó szolgáltatási színvonal fenntartására.
 6. Időben véglegesítse az összes rendelését az eMAG Marketplace felületen.
 7. Lehetőség szerint több futárszolgálattal is álljon szerződéses kapcsolatban, annak érdekében, hogy termékei a lehető legrövidebb időn belül kézbesítésre kerülhessenek.
 8. Kérjük, fokozottan figyeljen a rendelések rendszeres, valóságnak megfelelő státusz-módosításaira. Ez azért is fontos, mert minden beállított rendelési státuszt követően e-mail vagy sms értesítést kap a vásárló a megrendelésről.
 9. Ellenőrizze a termékei aktuális készletszintjeit.
 10. Gondoskodjon arról, hogy az eMAG Marketplace platformon rögzített termékkészlet a valódi készletmennyiséget tükrözze, és reális kézbesítési időt állítson be.
 11. Ha egy ügyfél jogos indokkal kívánja megrendelését visszavonni, kérjük tanácsolja, hogy törölje a megrendelést a saját fiókjából, vagy ha erre nincs lehetősége, kérését jelezze az eMAG ügyfélszolgálatán keresztül, hiszen így a rendelés vásárlói elállással kerülhet törlésre.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE