Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Az eladói fiók ideiglenes felfüggesztése

()

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan lehet az eladói fiókot átmenetileg inaktiválni az eMAG Marketplace platformon, szabadság vagy leltár idejére.

Az eladói fiók inaktiválása nem befolyásolja a fiók teljesítménymutatóit, amennyiben a rendelések kezelése időben történik, az átmeneti fiók inaktiválás előtt.

A rendelések időben történő teljesítésére és a visszaküldési kérelmek kezelésére kiemelten figyelni kell még abban az esetben is, ha a rendelések beérkezését követően a fiók hosszabb időtartamra inaktíválásra kerül, a jó fiók állapot fenntartás érdekében.

Az átmeneti fiók inaktiválás teljes időtartama alatt nem érkeznek rendelések az eladói fiókjába, valamint a termékei nem lesznek aktívak az oldalon. Javasoljuk, hogy készüljön előre a szabadság időtartamára, legalább 10 nappal előre. Ez idő alatt sikeresen teljesítheti az összes beérkezett megrendelést, és a szállítás során felmerülő esetleges problémákat is.

Az átmentei fiók felfüggesztéshez a Felhasználói fiókom menün belül válassza a Profil menüpont.

Itt az Általános információk mezőben a cégnév alatt, az eladó státuszánál tudja módosítani a fiók státuszát, ami jelenleg aktív, így zöld státuszban van.

Nyissa le a legördülő listát, majd válassza ki a pink státuszt. Ennek a státusznak a manuális beállításával az aktív termékek a megadott időintervallum idejére átmenetileg inaktiválásra kerülnek.

A felfüggesztés időszak mezőben megjelenik két naptár felület, ahol ki lehet választani az inaktiválás kezdő dátumát, majd az átmeneti inaktiválás befejező dátumát, majd a megadott intervallumot a Megerősít gombra kattintva hagyhatja jóvá.

Ezt követően a Válaszd ki az elutasítás okát mezőben adhatja meg a felfüggesztés okát, ami leltár vagy szabadság lehet.

Az új állapot a kiválasztott dátumtól lép hatályba, 00:00 órakor.

Kiemelten figyeljen arra, hogy a fiók inaktiválás előtt minden beérkező rendelést teljesítsen, így elkerülve a teljesítménymutatók romlását. A szabadság vagy leltári időszak alatt az ajánlatai nem elérhetőek az oldalon, viszont eladói fiókjába belépve végezhet módosításokat.

Ha a megadott dátum előtt szeretné újraaktiválni fiókját, az Üzenetközponton keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot, az Eladói teljesítmény témán belül az Ideglenes fiók felfüggesztést választva.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

 

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE