Hogyan tud manuálisan egy Basic terméket feltölteni?

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan tölthet fel manuálisan Basic terméket, amelyhez csak a termékek aktiválásához szükséges alap adatokat kell kitöltenie az oldalon.

A termékek klasszikus manuális listázási űrlapját (1by1) 2 részre módosítottuk: alap és speciális nézet. Az alap űrlapon csak a termék alapvető kötelező adatait kell kitöltenie ahhoz, hogy aktív legyen az oldalon: a termékazonosítók, a képeket, az alapvető jellemzőket, az árat és a készletet.

Új termék hozzáadásához lépjen a Dashboard Termékek – Termék hozzáadása menüpontba.

Az újonnan megnyíló oldalon az EAN-kód segítségével ellenőrizheti, hogy a hozzáadni kívánt terméknek van-e már aktív dokumentációja, amelyhez hozzá tudja társítani ajánlatát. Kattintson az itt gombra az első adatkészlet kitöltéséhez.

A Termék neve mezőben töltse ki a termék teljes nevét az eMAG Marketplace szabványainak megfelelően.

A Termék gyártója mezőbe írja be a termék márkáját.

A termék nevétől függően a platform többféle lehetőséget is javasolhat, hogy milyen kategóriába tartozik a termék. Kattintson a Mutasd a kategóriajavaslatokat gombra, és válassza ki a termékének megfelelő kategóriát. Ha a 3 lehetőség közül egyik sem megfelelő, kattintson a Kategóriafa megjelenítése gombra.

Itt kiválaszthatja azt a kategóriát és alkategóriát, amelybe a terméke tartozik. Ha olyan kategóriában adna hozzá terméket, amelyhez nincs hozzáférése, kattintson a kiválasztott alkategória mellett található Hozzáférés kérése gombra, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül hozzáférést fognak biztosítanak Önnek.

A termékkel kapcsolatos első információk hozzáadása után töltse ki az azonosító adatokat is:

 • Termék azonosító – töltse ki a termék egyedi azonosítóját a platformon.
 • Termékkód – adja meg az egyedi termékkódot, amely lehet a gyártó által kiadott kód is.
 • EAN – opcionálisan kitöltheti a termékhez tartozó megfelelő EAN-kódot.
 • Forrásnyelv – válassza ki a dokumentáció forrásnyelvét. Ha ez magyar, akkor nem kell semmit sem módosítania.

A szükséges kiegészítések elvégzése után kattintson a Következő gombra. Megnyílik egy új lap, ahol hozzá kell adnia a fő képet és opcionálisan legfeljebb 4 másodlagos képet. A képek hozzáadása előtt figyelmesen olvassa el a platformra feltöltött képekre vonatkozó szabványokat.

A feltöltéshez kattintson a Dobd ide a fájlokat a feltöltéshez gombra, majd válassza ki a feltölteni kívánt kép(ek)et a számítógépéről, és kattintson a Megnyitás gombra. A kép néhány másodperc alatt betöltődik.

Ha nem a kívánt képet választotta ki, nyomja meg a kép jobb alsó részén található Törlés gombot. Ha több kép hozzáadásakor a platform által beállított elsődleges képet helyett másik elsődleges képet szeretné beállítani, kattintson a kiválasztott kép melletti jelölőnégyzetre.,

Az Yes / No Speciális nézet gomb megnyomásával csak az alapadatok kitöltésére szolgáló lapokat jelennek meg, így csak az ajánlatnak az oldalon való közzétételéhez szükséges adatokat kell kitöltenie.

A Következő gombra kattintva léphet a következő fülre. Az Alapvető jellemzőknél csak a termék közzétételéhez szükséges kötelező jellemzőket kell kitöltenie.

A kitöltendő mező felett megjelenhet a Rögzített érték felirat. Ez azt jelzi, hogy az adott mezőnek nem lehet más értéke, mint a legördülő listában elérhető értékek. Kattintson a kitölteni kívánt jellemző melletti mezőre, és válassza ki az alapértelmezett értékek egyikét.

Ha a platform lehetőségei között egyik érték sem felel meg, kattintson a Karakterisztika érték javasolása gombra, és kollégáink a lehető leghamarabb visszajeleznek.

Ugyanazon jellemző több opciójának hozzáadásához nyomja meg a + gombot, és a kiválasztott jellemző mellé egy elérhető mezőt adunk hozzá.?

A kívánt jellemzők kitöltése után nyomja meg a Következő gombot.

 

Az utolsó lapon az ajánlathoz eladási árat és rendelkezésre álló készletet kell megadni.

 • Eladási ár – töltse ki az oldalon megjelenő, ÁFA nélküli eladási árat.
 • RRP – a gyártó által ajánlott ár egy opcionális mező, amelyet az Ajánlataim – Árak részben is kitölthet, ha még nincs az eMAG által összegyűjtött RRP. Ha a mező már ki van töltve, akkor nem tud változtatni rajta. Az RRP az eladási ár felett jelenik meg, ha az alacsonyabb, mint a gyártó által ajánlott ár.
 • ÁFA – válassza ki az eladási árra vonatkozó ÁFA-kulcsot.
 • Árérvényesítés: Minimális küszöbérték – adjon meg egy minimális árat, amely alá a webhelyen megjelenített ár nem eshet, ennek az értéknek alacsonyabbnak kell lennie, mint az eladási ár.
 • Árérvényesítés: Maximális küszöbérték – adjon meg egy maximális árat, amelynek értéke nagyobb vagy egyenlő az RRP-vel.
 • Készlet – adja meg a rendelkezésre álló készletet.
 • A termék utánpótlásához szükséges napok száma – opcionálisan megadhatja a készlet feltöltéséhez szükséges napok számát.

Ha olyan terméket kínál eladásra, amelyhez garanciális adatok szükségesek, akkor kattintson ismét a Speciális nézet gombra, hogy az összes kiegészítő lap megjelenjen. Kattintson a csomag méreték gombra, és máris hozzáadhatja a termékek jótállási idejére vonatkozó adatokat.

Opcionálisan beállíthat árváltozási időszakokat vagy csomag méretére vonatkozó adatokat, amik hasznosak a csomagautomatás vagy az FBE kiszállítás esetében. Miután kitöltötte az összes szükséges mezőt, kattintson a Mentés gombra.

Ha minden mezőt helyesen töltött ki, a termékét elküldésre kerül érvényesítésre. Ellenkező esetben megjelennek azok a módosítások, amelyeket a termék mentése előtt el kell végeznie.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE