Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

KPI toolbar – Nincs raktáron a következő 7 napban mutató

()

Ebben az útmutatóban a „Nincs raktáron a következő 7 napban” mutatót mutatjuk be Önnek.

A mutató a Dashboard tetején lévő kék eszközsávból érhető el, ami a felület valamennyi menüpontjában ugyancsak megjelenik.

A készletek kimerülését figyelő mutató segítségével szemmel tarthatja azon termékeit, melyek készlete kifogyhat a következő 7 napban, hogy a készletek utánpótlásáról időben gondoskodhasson, és ne essen el a kínálkozó értékesítési lehetőségektől.

Azon termékekre, amelyek a mutató alatt lenyíló ablakban megjelennek, korábban érkeztek már megrendelések, és nagy valószínűséggel folyamatosan eladásokat generálnának a felületen. Hogy ez a tendencia folytatódhasson, érdemes készleteiket mielőbb feltöltenie és frissítenie.

A „Készlet majdnem elfogyott ablakban releváns és hasznos információkat talál azon termékek számáról, amelyek készlete a következő napokban kifogyhat, a platformon az elmúlt 30 napban regisztrált eladásokon alapuló becsléseink alapján.

Egyszerűen itt is frissítheti azon termékek készleteit, amelyekre a rendszer ebben az ablakban felhívja figyelmét. Minden készletfrissítést igénylő terméknél megjelenik a termék elsődleges képe, a terméknév, a termékkód és a platform által a következő 30 napra javasolt készlet pontos mennyisége.

Itt gyorsan frissítheti az adott termék készleteit a Készlet frissítése gombra kattintva, abban az esetben, ha platform által javasolt darabszámot szeretné megadni, vagy a termék alatti, szerkeszthető cellát manuálisan is kitöltheti, a rendelkezésére álló készletmennyiséget beírva. Emellett a mező mellett az adott termék jelenlegi készletmennyisége is szerepel referenciaként.

Ha nincs elegendő készlete az adott termékből, vagy esetleg nem szeretné frissíteni annak készletszintjét, kattintson a Következő gombra, hogy egy újabb olyan termék jelenjen meg, ahol javasoljuk a készlet aktualizálását.

Ez alatt látható, hogy becsléseink alapján milyen forgalomnövekedésre számíthat a következő 30 napban, amennyiben a lehető leghamarabb javaslataink szerint frissíti az adott termék készletét.

A felugró ablak alján, „Az összes ajánlat megtekintése” gombra kattintva a felület átirányítja a Saját ajánlataim menü – Készletek almenüjébe, ahol áttekintheti termékei teljesítményét a felületen az elmúlt 30 napra vonatkozóan.

Az XLS fájl létrehozása” gombra kattintva egy olyan XLS fájlt tölthet le, ami az összes készletfrissítést igénylő terméket tartalmazza. Miután a táblázatban megadta termékei új, aktuális készleteit, töltse fel a fájlt a felületen, az Excel importálása menüben, XLS Upload gombra kattintva.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE