Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Online bankkártyás fizetés

()

Ebben a cikkben a négy elérhető fizetési mód közül az Online Bankkártyás fizetési módot ismertetjük.

Az eMAG Marketplace-ről vásárolt termékeket online bankkártyával, utánvéttel, átutalással, vagy eMAG Ajándékkártyával fizetheti ki a Vásárló.

A vásárlónak – miután a kívánt terméket betette a kosárba – ki kell választania a számára megfelelő fizetési módot. Miután rákattintott a Megrendelés küldése gombra, a rendelést automatikusan regisztrálja a rendszer az eladó Marketplace fiókjában.

Az eMAG Marketplace-en értékesített termékekre leadott összes megrendelés időbeli sorrendben jelenik meg eladó fiókjában, a Rendelések menüpont alatt. A felület a megrendeléseket tételenként listázza, oldalanként 25-öt megjelenítve. Az oldal legtetején szereplő rendelések a legutóbb beérkezett rendelések.

Az Online kártyával fizetett megrendelések listáját a Rendelések menüpont alatt találja meg, ha az oldal tetején elérhető szűrőknél a fizetési módoknál a Bankkártyás fizetési módot választja ki. Így megjelenik az összes Online Bankkártyával fizetett megrendelés. Kérjük kezelje kiemelten ezeket a megrendeléseket és a lehető leghamarabb véglegesítse őket.

Azok a rendelések, amelyeket Online Bankkártyával fizettek, de különféle okokból nem teljesült a tranzakció, és a fizetés sikertelen volt, például mert:

  • kártyatulajdonosnak nem volt elegendő fedezete a tranzakció sikeres teljesítéséhez;
  • vagy a kifizetett összeg meghaladta az online fizethető maximális összeget;
  • esetleg a bankkártya érvénytelen – a rendelés felhasználói fiókjában nem jelennek meg.

Az Online Bankkártyás megrendelések összegét az eMAG szedi be, és a szerződésben meghatározott elszámolási időszakok szerint a jutalékszámla értékével csökkentve utalja az Eladó részére.

Abban az esetben, ha az Ügyfél úgy dönt, hogy nem akarja megtartani a terméket és visszaküldési kérelmet rögzít a fiókjában, a rendszer automatikusan rögzít egy visszatérítési kérelmet, és az Online Bankkártyás rendelés összege automatikus visszautalásra kerül a részére.

A korábban kiszámlázott, végül elállás keretében visszaküldött rendelésekre vonatkozó jutalék sztornószámla keretében kerül  jóváírásra.

 

eMAG easybox kiszállítás

Termékeit ingyenesen kiszállíthatja az eMAG easybox futárszolgálattal online bankkártyás vásárlás esetén is.

A csomagautomatába történő szállítást az eMAG kedvező egységáron fogja biztosítani, amelyet a vásárlók közvetlenül az eMAG-nak fizetnek meg. Ne feledje a csomagautomatás rendelések esetében az eMAG Marketplace platfromon kell létrehoznia az AWB-t, hogy a futárszolgálat megkapja a csomagfelvételi kérelmét. Amennyiben összekészítette a csomagot és AWB-vel is rendelkezik, Önnek nincsen már más teendője, mint a szállítási költség nélkül kiállított számlát feltölteni a felületre, majd a csomagot átadni az eMAG által küldött futárnak. Az eMAG Önnek ezért semmilyen díjat nem számít fel.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

További jó munkát kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE