Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan tudja letölteni a termék frissítése fájlt?

()

 

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan hozhatja létre a termékek frissítése fájlt az eMAG Marketplace platformról importált .XLS fájl segítségével.

Ezzel a fájlal frissítheti a platformon kínált termékeinek összes adatát, például: ár, készlet, leírás vagy egyéb termékazonosító adatok.

A termékfrissítési fájl létrehozásához lépjen be a Termékek menü Termék kategóriák menüpontjába. Megnyílik egy új oldal, amelyen az összes, Ön számára hozzáférhető kategória, valamint a már közzétett termékei láthatóak.

A Fájl típusok oszlopban számos fájltípus érhető el az ajánlatok közzétételéhez és frissítéséhez. Válassza ki azt a kategóriát, amelyhez a frissíteni kívánt termékek tartoznak, és kattintson a Frissítse a termékeket gombra. Várjon néhány másodpercet, amíg a fájl betöltődik.

Kattintson ismét a Frissítse a termékeket gombra, és nyissa meg a számítógépén elmentett .XLS fájlt. Csak azokat a termékeket tartsa meg, amelyek dokumentációját frissíteni szeretné, végezze el a kívánt módosításokat, és mentse el a fájlt.

A visszautasított termékfrissítési fájl feltöltéséhez lépjen az Excel importálása menübe és kattintson az .XLS Upload gombra.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE